3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-03 Door: eLIVING

Een paasinterieur in pasteltinten

Het is bijna Pasen en hoe kun je beter in de paastemming komen dan je interieur te transformeren met prachtige pasteltinten? De zachtheid van deze kleuren zorgt voor een vriendelijke uitstraling en een gevoel van warmte. Ontdek hoe je zelf een paasinterieur in pasteltinten kunt creëren. 

 

Waarom pasteltinten in je interieur?

Pasteltinten, zoals lichtroze, zachtblauw, fijn groen en poeder lila, zorgen voor een gevoel van rust en kalmte in je interieur. Het zijn subtiele kleuren en passen perfect bij de frisheid van de lente. Voor welke pasteltinten je ook kiest, het zijn stuk voor stuk veelzijdige kleuren die gemakkelijk te combineren zijn. Hierdoor heb je eindeloos veel mogelijkheden om je interieur aan te passen aan je eigen smaak en stijl.

 

Pasteltinten met Pasen

De tijd van vrolijke kleuren, frisse geuren, fluitende vogels en bloeiende bloemen gaat van start met de lente. Niet voor niets passen pasteltinten daarom ook zo goed in een paasinterieur. Je interieur is dan ook direct klaar voor de lente en zomer. Hoe kan het ook anders met deze vrolijke en frisse kleuren in huis? Met een paar toevoegingen, zoals pastelkleurige sierkussens, vazen of andere woonaccessoires, kun je al een groot verschil maken. Pak je het liever groots aan en wil je de prachtige pasteltinten in je gehele interieur doorvoeren? Haal dan een blikvanger in huis en kies voor een bank of fauteuil in een pasteltint! 


 

Pastelkleurige banken en fauteuils

Geef je interieur een verfrissende upgrade met een pastelkleurige bank of fauteuil. Deze zachte kleuren in combinatie met een opvallend meubel zorgen ervoor dat het een blikvanger in je interieur wordt. De subtiele charme van deze combinatie trekt bovendien je aandacht, zonder dat het echt om aandacht hoeft te schreeuwen. Kies bijvoorbeeld voor een pastelkleurige bank met ronde vormen en ervaar zelf hoe vriendelijk en zacht je interieur wordt. 

Pastelkleurige eetkamerstoelen

Naast een bank of fauteuil kun je natuurlijk ook voor pastelkleurige eetkamerstoelen kiezen. De eetkamer is de plek waar heerlijke maaltijden worden gedeeld, dus waarom zou je deze ruimte niet een vleugje pastel en vriendelijkheid geven? Je creëert hiermee direct de perfecte en subtiele basis voor een feestelijke paastafel in pasteltinten. Bovendien zorg je voor meer eenheid in je interieur, door kleuren uit de woonkamer terug te laten komen in de eetkamer. Een win-win situatie als je het ons vraagt.