3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
14-11 Door: eLIVING

Een Sinterklaas cadeaulijstje voor interieurliefhebbers

Zakken pepernoten en bergen speculaas. Yes indeed, Sinterklaas is in het land! We maakten speciaal hiervoor een leuke Sinterklaas cadeau lijst voor interieurliefhebbers. Hoewel, misschien hoef je niet eens een interieurliefhebber te zijn, want wie houdt nu niet van mooie snuisterijen voor in huis? Dus zie hier: onze lijst met heel veel ik-houd-het-liever-zelf-interieurcadeaus.

HKliving 70's mokken 

Mooi servies hoort nu eenmaal bij je interieur. Deze handgemaakte mokken met een knipoog naar de jaren 70 zijn de perfecte cadeaus. Koffiemokken en theemokken, maar ook  mokken speciaal voor je cappuccino of latte! Zoek snel jouw favoriete designs bij elkaar.


Bijzondere vazen

Met of zonder bloemen. Vazen kun je nooit genoeg hebben. Met een kek kleurtje of een inspirerende organische vorm. Fleurt de boel zo lekker op in huis!

Gouden dienbladen 

Voor op de eettafel, salontafel of op het dressoir. Met deze dienbladen verblind je iedereen – omdat ze zo mooi zijn natuurlijk - en het gouden kleurtje match perfect bij deze feestmaand. Combineer met een stel heerlijke geurkaarsen of waxinehouders en je bent klaar.


Groene schaal

Al eens gedacht aan een mooie groene schaal voor in de keuken of op de eettafel? Een berg kleurrijk fruit er op – wat ook voor een mooi contrast zorgt – en je geeft nog een gezond cadeautje ook. Fijn voor de afwisseling met die zakken pepernoten en bergen speculaas.


Tas Sjopper-Kees

Hier loopt de ontvanger gegarandeerd mee weg! Letterlijk en figuurlijk, want deze Sjopper-Kees is je beste maatje. Niet alleen om mee te shoppen, maar ook ideaal voor in huis als tijdschriftenbak, plantenmand of zelfs als wijnkoeler. Makkelijk schoon te maken én waterdicht. Meer hebben we niet nodig, toch?


Honden kandelaars

Who let the dogs out’? Nou, niemand dus! Deze knappe honden kandelaars hoeven niet uitgelaten te worden, maar blijven braaf zitten. De kandelaars zijn gemaakt van stevig aluminium in diverse kleuren. De perfecte kandelaar om het thuis gezellig te maken. 


Onderzetters voor op tafel

Ai, die verschrikkelijke vlekken op tafel. Niet met deze onderzetters! Prachtig marmer in combinatie met hout. Deze onderzetters zorgen voor een feestje op tafel. Welke geef jij cadeau?


Meraki handzeep

Met interieurproof handzeep die ook nog lekker ruikt, daar scoor je zeker punten mee! Deze handzeep van Meraki mag gezien worden en kun je daarom gewoon laten shinen bij de wastafel. 


Zachte sierkussens

Naast dat sierkussens de zithoek gewoon een stuk gezelliger maken, kun je ze ook onbeperkt combineren. Het enige wat je hoeft te doen is een sierkussens te vinden in het kleurtje dat past bij de interieurstijl van de ontvanger. De bank zal nooit meer hetzelfde zijn!


Warme plaids

Nu we het toch over warmte en gezelligheid hebben: met een plaid kom je de koude dagen wel door. Lekker bankhangen met een warm plaid om je heen, dat verdient toch iedereen?