3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-12 Door: eLIVING

Alles voor een gouden Kerst

Goud is luxe, stijlvol en feestelijk. Laat dat nu net de perfecte combinatie voor kerst zijn! Of je nu je hele interieur omtovert tot een gouden paleis of je het liever bij kleine gouden woonaccessoires houdt, hieronder vind je alles voor een gouden Kerstmis. 

 
 
 

Als een pareltje op het goud zitten

Voor de echte goud liefhebber kan een gouden eetkamerstoel niet in dit rijtje ontbreken. Voel je als een koning(in) op deze gouden Masters stoel van Kartell. 
 
 
 

Een gouden verzameling

Een gouden dienblad kun je werkelijk overal voor gebruiken. Serveer je lekkerste drankjes tijdens het kerstdiner op een gouden dienblad of geef je mooiste (gouden) woonaccessoires een fijn plekje bij elkaar.  
 
 
 

Zet de bloemetjes in het goud

Vazen doen het altijd goed tijdens de kerst en helemaal als deze goudkleurig zijn! Mix en match verschillende gouden vazen met elkaar voor een bonte gezelligheid.
 
 
 

Kandelaren van goud

Wat is Kerstmis zonder kaarsen? Kaarslicht zorgt voor sfeer en gezelligheid en in combinatie met een kandelaar zit je helemaal sfeervol aan tafel.
 
 
 
 

Zo mooi als het gouden licht

Niet alleen tijdens de kerst komt een gouden lamp goed van pas, maar ook daarna! 
 
 
 

De gouden kabouter


Voor deze gouden kabouter hoef je niet in sprookjes te geloven! Kabouter Attila kun je ook gebruiken als bijzettafeltje.
 

Duw het goud vooruit 

Met een gouden trolley kun je alle lekkere kersthapjes in één keer naar de tafel brengen!
 
 
 

Opbergen in het goud

Deze gouden eyecatcher is ontworpen door Anna Castelli Ferrieri. Het kastje Componibili kan dienst doen als nachtkastje of als bijzettafel, maar is ook geschikt voor in de badkamer of tuin. 
 
 
 

Spiegeltje, spiegeltje...

Als je haar en make-up maar goed zitten tijdens kerst! Een gouden spiegel is niet alleen functioneel, maar het is ook een sieraad voor aan de wand.