3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-10 Door: eLIVING

3x Combineren met velvet

Velvet heeft een unieke structuur die fluweelzacht aanvoelt en een glanzende en luxe uitstraling heeft. Het is één van de meest aaibare stoffen van dit moment. Deze prachtige, aaibare stof is verkrijgbaar in heel veel kleuren, van diep blauw tot smaragdgroen en van romantisch roze tot honinggeel. En het beste deel? Velvet kun je met elke stijl combineren. Of je nu houdt van klassiek, stoer of elegant. Velvet past zich aan en zorgt voor een vleugje elegantie in elk interieur. 

 

Klassiek en Luxe

Houd je van een klassieke en luxe interieurstijl? Dan is velvet je beste vriend. Ga voor velvet in honinggeel, zacht beige, smaragdgroen of romantisch roze. Combineer dit met gouden accenten, zoals spiegels, verlichting of zelfs deurgrepen. Ook glas doet het altijd erg goed in een klassiek en luxe interieur. In een handomdraai waan je je in een chique hotel. Een velvet fauteuil is een makkelijke manier om een dosis elegantie toe te voegen aan een klassiek en luxe interieur. Bekijk bijvoorbeeld de collectie van BePureHome voor deze stijl. 

 

 

Stoer en stijlvol

Wie zegt dat velvet niet stoer kan zijn? Met velvet kun in een stoer en stijlvol interieur kun je een gedurfde statement maken. Ga bijvoorbeeld voor een moderne velvet bank in koelere kleuren, zoals grijs en antraciet of kies voor warme stoere kleuren, zoals olijfgroen of roesbruin. Voeg hier industriële elementen toe, zoals metalen lampen of een open metalen kast voor een urban uitstraling. Het is de combinatie van ruwe materialen met zacht velvet voor een fijn contrast. 



Elegant en natuurlijk

Een andere ideale match is zacht velvet in een elegant en natuurlijk interieur. Kies voor neutrale of natuurlijke kleuren, zoals beige, zand of groen voor een rustgevende uitstraling. Combineer velvet in een elegant en natuurlijk interieur met natuurlijke materialen, zoals hout, rotan of linnen. Door velvet hiermee te combineren creëer je een elegante en warme uitstraling. Haal de natuur in huis!