3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-07 Door: eLIVING

Liefde voor warm walnoot hout

Houten meubels brengen sfeer en gezelligheid met zich mee, maar hoe zit dat nu met walnoot hout? Walnoot hout is een natuurlijke houtsoort met een donkerbruine kleur. Aan de woordcombinatie warm walnoot is dan ook niets gelogen. Dit houtsoort straalt namelijk warmte en luxe uit. Meubels van walnoot hout of walnootfineer kun je makkelijk combineren en komen in vrijwel elk interieurstijl tot hun recht. Deel jij ook de liefde voor warm walnoot hout? Kijk dan snel verder en ontdek de mooiste meubels met een walnoot hout kleur.  

   

Barbier serie


Dit dressoir heb je misschien al eens voorbij zien komen. Dressoir Barbier bestaat namelijk al langere tijd, maar was nog niet verkrijgbaar met deze prachtige walnoot kleur! De verticale lijnen en slanke pootjes maken de uitstraling van dit dressoir helemaal af. Uit dezelfde serie is ook een sidetable, kast en bureau verkrijgbaar.   
 
 
   

Dressoir Travis

Het verfijnde ontwerp, de slanke pootjes en de walnoot kleur geven dressoir Travis een moderne en luxe uitstraling. Met een breedte van 180 cm heeft deze kast veel opbergruimte.
 
 
   

Wijnkast Travis


Uit dezelfde serie als dressoir Travis, maar met een geheel andere functie. Wijnkast Travis heeft alles wat je van een wijnkast mag verwachten en meer! Niet alleen is deze wijnkast uiterst functioneel, maar het is ook een waar pronkstuk voor in de kamer. 
 
 
   

Alagon tafel

Op zoek naar een elegante eettafel met een walnoot kleur? Kijk dan zeker eens naar eettafel Alagon. Deze stijlvolle tafel is gemaakt van walnootfineer en wordt ondersteund door slanke zwarte metalen poten. De eettafel is in verschillende maten leverbaar en ook kun je kiezen voor een bijpassende eetkamerbank
 
 
   

Eettafel Malaya

Meerdere eettafels zijn verkrijgbaar met een mooie walnoot kleur. Eettafel Malaya is daar één van. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat je deze tafel niet zomaar voorbij loopt. Het eettafelblad is gemaakt van MDF en afgewerkt met een glad walnootfineer. Het onderstel is van massief rubberhout en is afgewerkt met walnootfineer.  
   

Salontafel Sita

De zeshoekige salontafel Sita is een mooi alternatief voor de ronde salontafel. De salontafel is gemaakt van glad walnootfineer en heeft een glazen tafelblad.