3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-03 Door: eLiving

6 x Velvet aan je eettafel

Ben jij ook zo gek op velvet en is velvet aan de eettafel helemaal jouw ding? Wacht dan niet langer en lees snel verder! 

 

Velvet eetkamerstoelen

Ken je dat gevoel; dat je het héél even moet aanraken? Geen zorgen, je bent zeker niet de enige! Velvet is nu eenmaal een stof die je wel moet voelen! Een ongekende aantrekkingskracht laat je hand vanzelf over het velvet gaan. En hoe fijn zou het zijn als deze prachtige stof aan jouw eettafel staat? Velvet vind je in de leukste en vrolijkste kleuren. Perfect dus voor een zomers gevoel aan de eettafel! Wij hebben voor jou de 6 leukste velvet eetkamerstoelen op een rijtje gezet. 

 

#1 Eetkamerstoel Franky velvet

Waarschijnlijk heb je Dutchbone stoel Franky wel eens voorbij zien komen in het zwart of bruin kunstleer. Maar nu kunnen we ons geluk niet op: Stoel Franky is namelijk ook verkrijgbaar met velvet bekleding! Zie jij deze velvet parels al rond jouw eettafel staan of ga je toch liever voor zwart of bruin?

       

 

#2 Eetkamerstoel OMG velvet

In hetzelfde kleurenpalet gaan we door, want ook Zuiver eetkamerstoel OMG is nu verkrijgbaar met velvet bekleding! Deze prachtige OMG velvet stoelen zijn super leuk te combineren met de Franky velvet stoelen. 

       

 

#3 Eetkamerstoel Brit velvet

Stijlvol en comfortabel. Dat zijn de woorden die perfect bij deze stoel passen. Zuiver armstoel Brit is er een om verliefd op te worden. De elegante stoel heeft een comfortabele zit waar je wel wat uurtjes op door kunt brengen!
     

 

#4 Eetkamerstoel Kate velvet

Dutchbone stoel Kate heeft meerdere kanten. Je haalt niet alleen een stukje Art Deco in huis, maar je krijgt er ook een comfortabele stoel bij. Het zijn de details die Kate uniek maken. Zie je de decoratieve stiksels en de vier elegante zwarte metalen poten met een bronzen detail? 

 

#5 Eetkamerstoel Vogue Velvet

De populaire BePureHome stoel Vogue geeft sfeer aan elke ruimte en is verkrijgbaar in verschillende velvet kleuren én patronen. 

 
 


 

  
           

 

# 6 Eetkamerstoel Mia velvet

Spring in de armen van Zuiver stoel Mia. Ze zal je met open armen ontvangen! 


     
 

Ben jij ook zo fan van velvet? Bekijk dan hier nog meer leuke velvet items voor in huis! Of bekijk alle leuke velvet banken in 5x Fluweel zachte velvet banken.