3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
03-06 Door: eLIVING

3x het leukste servies voor een zwoele zomeravond

Een mooi gedekte tafel met een knap servies ziet er niet alleen gezellig uit, maar de gerechten smaken ook veel beter! Met de tuin als verlengde van je interieur kun je niet om een mooi gedekte tuintafel heen. We hebben daarom het leukste servies voor een zwoele zomeravond voor je op een rijtje gezet!

Kleurrijk servies


Ben je niet bang voor een beetje kleur? Met het HKliving 70’s servies creëer je in een handomdraai een ware kleurexplosie op de tuintafel. Dit servies komt in gezellige kleurcombinaties, zoals groen, roze of geel. Alle kleuren en kleurcombinaties komen voorbij bij dit knappe servies. Perfecte kleuren om dat etentje op die zwoele zomeravond naar een hoger zomers niveau te tillen! Ook fijn: de afwas hoef je niet te doen, want dit mooie servies kan gewoon in de vaatwasser. Verzamel je dit kleurrijke servies al? Of ontbreekt kleur nog in jouw servieskast? Dan is het nu het perfecte moment om dit prachtige HKliving servies te scoren.

 

Servies in neutrale kleur

Niet alleen kleurrijk servies, maar ook servies in neutrale kleuren maakt ons blij! Neutrale kleuren zijn momenteel helemaal on-trend en het zorgt voor een vakantiegevoel in eigen tuin. Het servies Sandy bestaat uit borden, kommen en mokken en combineert perfect met andere natuurlijke materialen, zoals rotan of hout. Een wit tafelkleed, placemats van zeegras en linnen servetten maken de tuintafel op een zwoele zomeravond helemaal af. Laat dat vakantiegevoel maar komen!

Groen servies

Groen is de kleur van de natuur en zorgt dan ook voor een rustige en frisse uitstraling. Dek je de tuintafel met het groene servies Gina of het mosgroene servies van Home Chef? Dan haal je het groen in de tuin nog meer naar voren en geef je de tuintafel een verfrissend en rustgevende sfeer. Voeg daar nog de items uit de HKliving Emerald serie bij en je gedekte tuintafel is compleet. Een groen servies kun je bovendien heel gemakkelijk combineren met andere kleuren, waardoor je nog alle kanten op kan. Maar, zeg nu zelf: in een tuin kan het toch niet groen genoeg zijn?