3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-10 Door: eLIVING

Mix & Match met Zuiver stoelen

Twijfel je welke Zuiver stoel je moet kiezen? Niet nodig! Kun je niet kiezen tussen twee kleuren? Ook geen probleem! Met de fantastische trend om verschillende stoelen met elkaar te combineren is kiezen bijna niet meer nodig. Maak het jezelf gemakkelijk en mix en match jouw favorieten met elkaar. Bekijk hieronder een aantal prachtige voorbeelden van perfecte combinaties.

 

Zuiver stoelen

Het Nederlandse interieurmerk Zuiver valt op met haar prachtige collectie stoelen. Elke stoel heeft weer een andere stijl. Van minimalistische Scandinavische ontwerpen tot meer uitgesproken stoelen met een zachte velvet stof. Maar elke Zuiver stoel is voorzien van een tijdloos en eigentijds ontwerp met aandacht voor detail en vakmanschap. De stoelen van Zuiver kun je daarom perfect met elkaar combineren. Kies je voor een combinatie van stoelen uit dezelfde serie? Ga je voor dezelfde stoelen, maar in verschillende kleuren? Of is een gedurfde mix van verschillende Zuiver stoelen en in verschillende kleuren iets voor jou? 

Mix & Match Zuiver stoelen uit dezelfde serie

Wil je graag Zuiver stoelen combineren uit dezelfde serie? Dan is de Zuiver Albert Kuip serie misschien wel wat voor jou. In deze serie vind je stoelen in verschillende kleuren en zowel zonder armleuningen als met armleuningen. Je kunt daardoor niet alleen los gaan met de verschillende kleuren, maar je kunt ook combineren met stoelen met en zonder armleuning. Mix & Match Zuiver stoelen met verschillende kleuren

Zijn keuzes betreft het soort Zuiver stoel voor jou geen uitdaging? Maar wil het kiezen van de juiste kleur nog wel eens lastig zijn? Dan is het combineren van verschillende kleuren de ideale oplossing. Neem bijvoorbeeld Zuiver stoel Mia. Deze fluweelzachte velvet stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren die ook nog prachtig met elkaar combineren. Zo makkelijk kan het soms zijn. 

 

Mix & Match verschillende Zuiver stoelen in verschillende kleuren

Houd je van gedurfd en is niets te gek voor jou? Combineer dan verschillende soorten Zuiver stoelen in verschillende kleuren. We hebben drie fantastische combinaties onder elkaar gezet. 

Mix & Match Zuiver stoelen
Ken je de Zuiver armstoel Feston al? Deze stoel is verkrijgbaar met PU-leder in een stijlvolle bruine kleur. Deze kleur combineert perfect met vrolijke kleuren en maken van de eethoek een echte blikvanger. Combineer Feston bijvoorbeeld met Zuiver stoel Brit en/of met Zuiver stoel OMG velvet.Nog een mooie combinatie met drie verschillende Zuiver stoelen in drie verschillende kleuren. Zuiver stoel Albert Kuip in combinatie met stoel OMG en stoel Brit. De zachte pastelkleuren maken van het geheel een vriendelijke en uitnodigende eethoek.


 
Ga je liever voor verschillende Zuiver stoelen in dezelfde kleurtint? Kijk dan eens naar deze combinatie. Deze Zuiver stoelen hebben stuk voor stuk een andere kleur, maar passen perfect in hetzelfde kleurenpalet van groen en blauw. 

 


   

Mix & Match Zuiver stoelen met verschillende materialen in dezelfde kleur

Deze combinatie met Zuiver stoelen hoort natuurlijk ook in het rijtje. Het is de combinatie van verschillende Zuiver stoelen in verschillende materialen, maar in dezelfde kleur. Combineer  bijvoorbeeld HPL, kunststof en metaal of velvet, PU-leder en stof. Hoe je de verschillende Zuiver stoelen ook met elkaar combineert: het wordt gegarandeerd een feestje aan de eettafel!