3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
24-08 Door: eLIVING

Meerdere hanglampen bij elkaar

Wil je twee, drie of misschien wel vier hanglampen met elkaar combineren voor boven de eettafel? Kijk dan hier voor de leukste inspiratie! 

 

Hanglampen boven de eettafel

Hanglampen zorgen niet alleen voor licht boven de eettafel, maar het zijn natuurlijk ook echte sfeermakers. Een lamp boven de eettafel is daarom eigenlijk onmisbaar. De eettafel is vaak een centrale plek in huis, waar niet alleen gegeten wordt, maar ook gelezen of gewerkt. Het kan daarom handig zijn als het licht dimbaar is, zodat je in sfeervol en gedimd licht kunt eten en met helder licht kunt werken of lezen. Naast de functionaliteit wil het oog natuurlijk ook wat! Gelukkig kun je met hanglampen veel leuke combinaties maken. 

 

Dezelfde hanglampen combineren

Als je van symmetrie houdt is het combineren van twee dezelfde hanglampen de ideale oplossing. Twee dezelfde hanglampen combineren kan eigenlijk nooit mis gaan en je creëert hierdoor een rustige uitstraling die in balans is. 

Hanglampen met verschillende afmetingen combineren

Wil je meer variatie boven de eettafel, maar hoeft het niet te gedurfd? Combineer dan hanglampen met elkaar die minimaal van elkaar verschillen! Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan dezelfde lamp, maar dan in een formaat kleiner of groter. Hanglamp Ming en hanglamp Luca zijn hier perfecte voorbeelden van.Verschillende hanglampen combineren

Groot, klein, rond en langwerpig. Wil jij een gedurfde eethoek? Combineer dan verschillende hanglampen met elkaar, maar kies wel voor hanglampen in dezelfde stijl. Op deze manier houd je het speels, maar tegelijkertijd rustig. Hanglamp Pure en hanglamp Simple combineren perfect bij elkaar. De lampen hebben andere vormen, maar wel dezelfde kleur.