3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-03 Door: eLIVING

De mooiste zwarte kasten voor in de woonkamer

Ben je op zoek naar een zwarte kast voor in de woonkamer, maar heb je geen idee welke kast je nu precies mooi vindt? Laat je inspireren en vind hier jouw favoriete kast voor in de woonkamer.  

 

Een zwarte kast als blikvanger

Een bank of een eettafel steelt vaak de show in een woonkamer, maar waarom mag dat niet eens de kast zijn? Met een bijzondere zwarte kast haal je een echte blikvanger in huis. Een waar alle ogen op gericht zijn. Zo’n kast wil toch iedereen in huis? Bovendien zijn kasten onmisbaar voor een opgeruimd huis en geven ze net dat beetje extra sfeer.

Zwarte kasten in verschillende materialen


Zwarte kasten komen in verschillende vormen en maten, waardoor er altijd wel een kast in je interieur past. Kies je bijvoorbeeld voor een zwarte kast met alleen opbergruimte achter gesloten deuren of ga je liever voor een kast met een gesloten en open gedeelte? En van welk materiaal moet de zwarte kast gemaakt zijn? Ben je op zoek naar een metalen kast, een houten kast of misschien wel een combinatie daarvan? Laat je inspireren door de mooiste zwarte kasten: van tv-meubels tot vitrinekasten en van hoge kasten tot dressoirs.
 

TV-meubel Bequest

Laat je meevoeren in Oosterse sferen met het BePureHome Bequest tv-meubel. Het patroon geeft deze kast een unieke uitstraling en in combinatie met de antieke afwerking haal je gegarandeerd een blikvanger in huis. Liever een dressoir of kast met dit prachtige oosterse patroon? Dat heb je geluk, want dit tv-meubel is onderdeel van een serie.


TV-meubel Silas

Dat eenvoud niet saai hoeft te zijn, bewijst dit zwarte tv-meubel Silas maar weer. Dit tv-meubel is gemaakt van massief eikenhout en heeft een geborstelde afwerking in de kleur blacknight. Net als Bequest is dit meubel onderdeel van een serie. In deze serie vind je ook een hoge kast, 2-deurs kast, bureau, sidetable en eettafel. 

 

 

Dressoir Class hoog

Het ingelegde visgraatpatroon geeft dressoir Class hoog een unieke twist! Dressoir Class staat garant voor klasse en kwaliteit en is een echte blikvanger in je interieur. Dressoir Class is ook verkrijgbaar in een lagere variant, als wijnkast en als boekenkast. Voor welke Class ga jij?


 

Vitrinekast Steel

Stoer, modern en een tikkeltje eigenwijs. Deze zwarte vitrinekast Steel heeft het allemaal. De kast is niet alleen zelf een blikvanger, maar laat je mooiste servies of woonaccessoires ook stralen. Naast vitrinekast is Steel ook verkrijgbaar als wandkast en tv-meubel. 


 

Vakkenkast Legacy

Van een paar dichte tv-meubels en een vitrinekast naar een prachtige zwarte vakkenkast met opbergruimte en genoeg mogelijkheid tot het tentoonstellen van je favoriete items. Kast Legacy is voorzien van een stalen frame en de lades en deurtjes zijn gemaakt van hout.


Schuifdeurkast Swing

Je interieur wordt een feestje met de zwarte schuifdeurkast Swing. De kast is voorzien van een schuifdeur waar je boeken, borden of andere producten in kunt zetten. Perfect als blikvanger in huis als je het ons vraagt!


Schuifdeurkast Barn

Een ander uiterlijk, maar ook voorzien van een schuifdeur is kast Barn. Deze kast kun je gebruiken als opbergkast, boekenkast of kledingkast. Een kast met meerdere gezichten, maar met een unieke uitstraling! Wil je graag een grote wandkast? Dan kun je twee van deze kasten naast elkaar plaatsen! 


Kast Modular Cabinet

Met kast Modular Cabinet maakt het niet uit of je nu veel of weinig plek in huis hebt. Je kunt namelijk zelf de indeling en inrichting bepalen. Ga je voor een kast met twee rijen of ga je de hoogte in en kies je voor vijf rijen?


Kast Hardy

Dicht, maar toch open. Kast Hardy is voorzien van twee deuren met een soort gaas, waardoor je slechts silhouetten ziet van wat je in de kast zet. Dit effect maakt Hardy ook perfect voor je favoriete servies! In dezelfde serie vind je ook een tv-meubel. 


 

Dressoir New Gravure

De gravure serie in een nieuw jasje en gelukkig kun je nog steeds kiezen voor het prachtige zwart grenen hout. Naast het dressoir New Gravure vind je in de serie ook een mooie hoge kast, een wandkast en tv-meubel.


 

Dressoir Index

Ben je op zoek naar een moderne kast? Laat dressoir Index dan niet aan je voorbijgaan! Het dressoir heeft een strak en puur design met een elegant en tijdloos karakter. Het dressoir is gemaakt van eikenhout met een strakke verfijning en een luchtig lijnenspel voor een luxe uitstraling. In deze serie vind je ook een tv-meubel, hoge kast en salontafel.