3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-11 Door: eLIVING

Sinterklaascadeaus voor volwassenen

Het is weer feest, want Sinterklaas is in het land. En hij komt natuurlijk niet met lege handen aan. Maar wie zegt dat Sinterklaascadeaus alleen voor kinderen zijn? Sinterklaas in ieder geval niet! We hebben daarom de leukste Sinterklaascadeaus voor volwassenen op een rijtje gezet. Vergeet dus die sokken of pantoffels (oke, misschien een paar zachte dan) en ontdek hier de meest originele cadeaus.

Servies als Sinterklaascadeau

 
Wie heeft er ooit genoeg servies? De prachtige kleurrijke kopjes van HKliving zijn het ultieme cadeau voor koffieliefhebbers die graag hun servies met hun interieur afstemmen. Met de verschillende kleuren en patronen kun je alle kanten op en geen enkele combinatie is te gek. Hier wordt elke volwassenen blij van!



Handzeep als Sinterklaascadeau


Geef eens een heerlijk geurtje als Sinterklaascadeau en dan hebben we het niet over parfum. Het zijn de handzepen van Meraki die de zintuigen laten prikkelen en voor een vleugje luxe zorgen. De handzeep is niet alleen een functioneel cadeau, maar het elegante ontwerp zorgt ook voor een leuke accessoire in de badkamer of keuken!



Een koektrommel als Sinterklaascadeau


Terwijl de pepernoten ons nu nog om de oren vliegen, is het straks tijd voor andere lekkernijen. Een stijlvolle koektrommel is daarom het ideale Sinterklaascadeau om te geven. Vul deze bijvoorbeeld met pepernoten, speculaasjes en ander strooigoed en dan kan de ontvanger straks de kerstkoekjes, kerstkransjes of ander lekkers erin bewaren! Multifunctioneel als je het ons vraagt en als kers op de taart staan deze koektrommels ook nog eens prachtig in je interieur.



Een kandelaar als Sinterklaascadeau


Breng warmte in de koude wintermaanden en geef een prachtige kandelaar cadeau. Het is een gezellig en sfeervol  Sinterklaascadeau voor in de woonkamer. Of laat de kandelaar het middelpunt van een feestelijke eettafel zijn. Combineer de kandelaar met een leuke kaars en je cadeau is compleet.



Onderzetters als Sinterklaascadeau


Geef dit jaar een onverwachte held als Sinterklaascadeau- een set prachtige onderzetters. Hoewel ze klein zijn van formaat, is hun impact groot. Onderzetters voorkomen kringen en vlekken op tafel, waardoor elke tafel mooi blijft. Natuurlijk is een onderzetter meer dan alleen een praktische accessoires. Het zijn ook subtiele blikvangers voor op tafel! Voor welke set onderzetters ga jij? 

Een suikerpotje en melkkannetje als Sinterklaascadeau


Een leuk Sinterklaascadeau voor iedereen die zijn koffie niet zwart drinkt? Denk dan eens aan een suikerpotje en melkkannetje. Ze zijn een onafscheidelijk duo die graag samenwerkt met elk kopje koffie of thee.