3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-02 Door: eLIVING

9x Een origineel valentijnscadeau

Valentijnsdag staat bij menig mens gemarkeerd in de agenda – al dan niet met hoofdletters. Het is de meest liefdevolle dag van het jaar. Het uitgelezen moment om iemand net wat extra aandacht en liefde te geven. Maar hoe laat jij weten dat hij of zij de allerliefste is?

Cadeaus voor Valentijnsdag

Een zelf gekookt diner, de kaarsjes aan en hier en daar wat rozenblaadjes. Wil je dit perfecte tafereel combineren met een origineel valentijnscadeau? Bekijk dan snel dit rijtje met de leukste valentijnscadeaus.


  
 

70's servies


Als je toch al een heerlijke maaltijd op Valentijnsdag op tafel zet, waarom dan niet meteen met een geweldig 70's servies? Het 70's servies bestaat uit verschillende soorten borden, kommen, kopjes, lepeltjes en meer. En wist je dat de 70's collectie continu wordt aangevuld met nieuwe kleuren en patronen? Hierdoor kun je eindeloos blijven combineren en raak je nooit uitgekeken! 
   

Warm plaid

Geef een warm plaid cadeau en kruip lekker tegen elkaar aan onder deze nieuwe aanwinst! Met een plaid zorg je dus niet alleen voor wat extra warmte, maar ook voor een boel gezelligheid. Een knappe plaid op de bank is namelijk meteen een mooi accessoires om mee te stylen. Welk plaid geef jij als valentijncadeau?
 

 

Sfeervolle kandelaar

De dag van de liefde wordt nog romantischer met een aantal kaarsjes aan. Combineer de kaarsjes met een sfeervolle kandelaar en je tilt de romantiek gegarandeerd naar een hogere niveau. 
   

Bijzondere vaas

Wordt jouw Valentijn ook blij van een mooie bos bloemen? Maak het cadeau dan compleet met een bijzondere vaas. Zo hoeft de ontvanger niet op zoek naar een vaas en kan de romantiek tussen jullie twee direct beginnen! Geen tijd te verliezen op de dag van de liefde. 
 
   

Zacht sierkussens

Een heerlijk zacht kussen voor op de bank of op het bed. Ook als je niet thuis bent kan er geknuffeld worden! Het is bovendien een perfect valentijnscadeau voor de interieurliefhebber. Sierkussens kun je nooit genoeg hebben en het is de ideale manier om in een handomdraai een andere uitstraling aan je interieur te geven. Zo vang je twee vliegen in één klap.   
   

Spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste Valentijn van het land? Daar hoeven we waarschijnlijk geen antwoord op te geven! Met een spiegel als valentijnscadeau en deze stille hint erbij kan het toch niet meer misgaan? 
 
     

Theemokken

Is jouw Valentijn een echte theeleut? Dan zit je met een theepot of theemokken gegarandeerd goed. Combineer met zijn of haar favoriete thee en het perfecte valentijnscadeautje is in the pocket. 
   

Stijlvolle serveerplank

Geef een serveerplank cadeau en maak het geheel af met jullie favoriete hapjes. Niet voor niets luidt het spreekwoord 'Liefde gaat door de maag'. Er is toch niemand die al dit lekkers kan weerstaan?
 
   

Multifunctionele tas

Tas Sjopper-Kees is een multifunctioneel valentijnscadeau. Hij gaat graag mee shoppen, maar is ook een geweldige hulp in en om het huis. Zo is deze tas niet alleen ideaal voor mee naar de markt, maar ook als je naar het park of het strand gaat kun je op 'm rekenen. De tas is namelijk waterdicht én makkelijk schoon te maken. Hierdoor kun je de tas ook gebruiken als wijnkoeler of hippe krantenmand.