3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-04 Door: eLiving

De leukste spiegels voor in de gang

Nog snel even een blik in de spiegel voordat je de deur uitgaat. Het zijn de kleine dingen in de gang die het allemaal net wat makkelijker maken. Een spiegel in de gang is niet alleen praktisch, maar het maakt je gang ook groter en gezelliger! Je vindt hier de leukste spiegels voor in de gang! 

 

Ronde spiegels 

Een ronde spiegel in een gang doorbreekt rechte lijnen. Dit zorgt ervoor dat de gang een vriendelijke en speelse uitstraling krijgt. Ronde vormen trekken bovendien de aandacht in een ruimte, dus een leuke ronde spiegel in de gang is dan wel zo handig!

Neem bijvoorbeeld spiegel Raj. Dit is een ronde, zwarte, metalen spiegel. Perfect als je een stoere uitstraling aan je gang wilt geven. Het leuke aan deze ronde spiegel is dat Raj in meerdere maten verkrijgbaar is. Hierdoor weet je zeker dat Raj ook in jouw interieur past en de verschillende formaten zijn perfect om met elkaar te combineren. De spiegel The Loop Brass is weer een totaal andere rond spiegel, maar minstens zo mooi. De spiegel heeft een verfijnde en subtiele uitstraling en zorgt in een klap voor een chique entree. Ook leuk als Moederdag cadeau!


 
 

Meer ronde spiegels 

Één ronde spiegel in de gang is leuk, maar wat dacht je van twee of drie ronde spiegels in de gang? De bovengenoemde spiegels zijn allemaal verkrijgbaar in twee of drie verschillende maten! Hang ze naast elkaar op voor een leuk contrast en maak jouw eigen spiegelwand! Ontdek alle ronde spiegels hier

 

Grote spiegels

Wil je graag je hele outfit nog even checken voor je de deur uitgaat? Dan is een grote spiegel de ideale oplossing! Je kunt voor een lange smalle spiegel gaan, een grote brede spiegel of een grote ronde spiegel. De keuze is aan jou! 

Neem bijvoorbeeld spiegel Blackbeam van Dutchbone. Dit is niet zomaar een spiegel, maar een spiegel met karakter. Deze rechthoekige spiegel is gemaakt van metaal, waardoor hij in elk interieur tot zijn recht komt. Je kunt deze spiegel horizontaal of verticaal ophangen! 


 
Op het eerste gezicht vraag je je misschien af of je nu een raam of spiegel in de gang hebt. De Vintage Window spiegel van DutchBone is namelijk voorzien van verweerde spiegelplaten en samen met het ijzeren frame doet deze je spiegel je denken aan een vintage raam. Niets voor niets dus dat deze spiegel Vintage Window als naam kreeg! Daarnaast zorgt deze spiegel voor een ruimtelijk effect, waardoor je gang nog groter lijkt! Een ander pluspunt is dat deze Vintage Window spiegel 178 centimeter hoog is! Groot genoeg om je outfit te checken dus!


 

Spiegel kopen


Spiegels zijn er in verschillende vormen en maten en een spiegel blijft een persoonlijke voorkeur. Een ronde spiegel en een rechthoekige spiegel hebben beide weer andere voordelen voor de gang. Bij het kopen van een spiegel is het vooral belangrijk om te bepalen hoeveel ruimte je hebt voor een spiegel en hoeveel ruimte je kwijt wilt aan een spiegel. Een kapstok en eventueel een sidetable of ander kastje als opbergruimte is natuurlijk ook erg handig! Ga je voor een ronde spiegel en een speels effect of kies je voor een rechthoekige spiegel, zodat je je outfit nog even kunt checken? Welke spiegel je ook koopt; je gang wordt er gezelliger van en je gang lijkt ruimer! 

 

Staande spiegels

Ben je op zoek naar een staande spiegel? Bekijk onze hele collectie spiegels en vind jouw favoriet.