3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-10 Door: eLIVING

Waarom een vitrinekast je accessoires nog mooier uit laat komen

Een vitrinekast zorgt er in eerste instantie natuurlijk voor dat je je persoonlijke accessoires, kostbare verzamelingen of unieke souvenirs kwijt kunt. De spullen die je in een vitrinekast zet blijven bovendien stofvrij en staan veilig buiten het bereik van kinderen of huisdieren. Maar wist je dat een vitrinekast jouw persoonlijke accessoires nog mooier uit laat komen?

 

De aantrekkingskracht van een vitrinekast

All eyes on you” geldt zeker voor accessoires in een vitrinekast. De combinatie van spullen achter glas zorgt ervoor dat jouw accessoires niet direct binnen handbereik zijn. Hoewel je bij iemand thuis waarschijnlijk niet zomaar alles aanraakt wat wel binnen handbereik is, zou je dit wel kúnnen doen. Maar bij een vitrinekast is deze mogelijkheid er niet. Je kunt alleen naar de accessoires kijken. Dit geeft een bepaalde aantrekkingskracht en hierdoor worden de spullen in een vitrinekast nog interessanter en krijgen de spullen nog meer waarde. Denk maar eens aan een juwelier. Niet voor niets worden daar alle schitterende sieraden achter glas tentoongesteld!

Een vitrinekast inrichten

Wil je nog jouw accessoires of unieke souvenirs in de spotlights zetten? Dan weet je nu wat je kunt doen: zet ze in een vitrinekast! Het inrichten van een vitrinekast kan soms wel wat creativiteit vereisen. Net als bij een stellingkast of openkast wil je natuurlijk niet dat het een rommeltje wordt. Benieuwd hoe je een kast op een leuke, stijlvolle en niet rommelige manier kunt inrichten? Lees dan ook onze 5 tips voor het inrichten van een stellingkast en je kunt direct met het inrichten aan de slag!