3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
23-02 Door: eLIVING

Rotan musthaves op een rijtje

Rotan geeft je interieur een natuurlijke en warme uitstraling. De rotan trend is geliefd in vrijwel elk interieur en zowel in de winter als in de zomer. Rotan is een bepaald soort liaan en groeit in het tropisch regenwoud. Het is daarom ook niet zo gek dat rotan in je interieur voor dat tropisch sfeertje zorgt! Het perfecte materiaal als je vast in de vakantiestemming wilt komen. Wij zijn fan!

 

Rotan in een interieur

De bekende rotan manden zijn je waarschijnlijk niet ontgaan, maar heb je ook de roomdividers, stoelen, hanglampen en spiegels al gespot? Wij hebben de rotan musthaves van dit moment op een rijtje gezet. Weet je nog niet zo goed of rotan wel in jouw interieur past? Door de natuurlijke uitstraling kun je eigenlijk alles wel combineren met rotan. Probeer het uit en laat je verleiden door het natuurlijke materiaal rotan!

 

Rotan hanglamp

Eerder schreven we al over de prachtige rotan lampen met speelse openingen die zorgen voor een ruimtelijke uitstraling en warm sfeerlicht. Rotan lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar rotan lamp Maggie is groot favoriet. Deze hanglamp is verkrijgbaar in verschillende maten en in naturel of zwart. Voor welke rotan hanglamp ga jij?


 

Rotan fauteuil

De stoere rotan fauteuil Kawa van House Doctor is een karakteristieke stoel met een natuurlijke look. Het onderstel van deze rotan fauteuil is gemaakt van metaal en dat zorgt voor een mooi contrast met het rotan. Deze rotan fauteuil wil je hebben!


 

Rotan vloerkleed

Een andere rotan musthave is een rotan vloerkleed. Ook met een vloerkleed breng je op een makkelijke manier een natuurlijke uitstraling aan je interieur. Rotan vloerkleden vind je in verschillende formaten. Welk formaat vloerkleed je nodig hebt, dat lees je hier. 

 

Rotan Roomdivider

Verdeel je kamer in twee ruimtes met een warme en stijlvolle roomdivider. Door het luchtige ontwerp van roomdivider Rumour lijkt de ruimte niet kleiner en het materiaal zorgt voor een sfeervolle touch. Een rotan roomdivider is niet alleen handig om een kamer in tweeën te delen, maar is ook leuk als accessoire. 


 

Rotan spiegel

Met deze karakteristieke rotan spiegel Kubu haal je een blikvanger in huis. De spiegel heeft een elegante uitstraling door de rotan stokken die om het glas zijn gewikkeld. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste rotan spiegel van het land...