3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-04 Door: eLIVING

De mooiste accessoires voor buiten

Ben jij ook bij de eerste zonnestralen direct buiten te vinden? Dan is een gezellige tuin helemaal een must-have. Wil je het buiten net zo gezellig maken als binnen? Kijk dan snel verder en ontdek de leukste accessoires om het ook buiten gezellig te maken. 

 

Vloerkleden voor buiten

Waarom alleen binnen een vloerkleed als je ook vloerkleden voor buiten hebt? Een vloerkleed zorgt ook buiten voor een huiselijke sfeer en het maakt het geheel nog gezelliger! De loungehoek of eethoek in je tuin is daarom pas echt compleet met een buitenkleed. Buiten vloerkleden zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en soms zie je het verschil niet eens met een binnen vloerkleed! Handig zulke weerbestendige vloerkleden!


 

Een poef voor buiten

Wil je ook in de tuin of op het balkon met de voeten omhoog? Dan is een poef ideaal! Een multifunctionele toevoeging voor buiten. Ideaal als voetenbank, maar ook als extra zitplaats of als bijzettafeltje. Neem bijvoorbeeld Fatboy poef Rondeju. De poef is bekleed met Sunbrella stof, waardoor deze poef water-en vuilafstotend, Uv-bestendig én kleurvast zijn. Wat heeft deze buiten poef niet?

  

 

Verlichting voor buiten


Breng jij veel tijd buiten door en zit je het liefst in de zomer tot de late uurtjes nog in de tuin? Dan mag verlichting eigenlijk niet ontbreken. Verlichting is niet alleen essentieel voor binnen, maar ook voor buiten. Combineer sfeervolle kaarsen met buitenverlichting voor de meest gezellige zomeravonden in eigen tuin of op eigen balkon! Maak ook jouw tuin extra sfeervol met tuinverlichting.


 

Koelbox

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar handig is het wel! Met koelbox Be Cool in de tuin of op het balkon hoef je niet meer heen en weer naar binnen voor je drankjes. Je drankjes heb je binnen handbereik en het ziet er nog gezellig uit ook! 


 

Zitzakken voor buiten

Plof neer op een van de heerlijke outdoor zitzakken van Fatboy. De beste plek om tot rust te komen in de tuin. Ga je voor de Fatboy Original Outdoor, Buggle-Up Outdoor of Floatzac? Het kan allemaal!

 

 

Vazen voor buiten

Wil je de bloemetjes letterlijk buiten zetten, maar wil je liever je handen niet vies maken? Dan is een vaas met bloemen de perfecte oplossing! Vaas I Shine van Kartell heeft door de transparante vormgeving een luchtig effect, waardoor de bloemen nog mooier tot zijn recht komen. 


 

Sierkussens

Een sierkussen op een stoel of op de bank van jouw lounge set. Alles wordt gezelliger met sierkussens! Aan het einde van de dag of als het regent natuurlijk wel even naar binnen halen.