3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
12-07 Door: eLiving

7x Eetkamer inspiratie

Niets gezelligere dan heerlijk samen eten. Maar hoe leuk je gasten ook zijn; een sfeervolle eetkamer maakt het allemaal nog leuker!

De verschillende vormen van een eettafel

Een eetkamer of eethoek is de ideale plek om samen te komen en de leukste gesprekken te voeren. Het begint daarom al bij de eettafel. Kies je voor een rechthoekige eettafel, een vierkante of ga je toch voor een ronde tafel? Heb je geen idee welke vorm nu het beste in jouw huis past? Kijk dan eens naar de ruimte waar de eettafel komt staan. Met een beetje geluk past elke vorm goed, maar vaak zie je dat de ruimte zich erg goed leent  voor één bepaalde vorm. Heb je bijvoorbeeld een vierkante kamer? Dan kan een ronde tafel erg mooi staan. En wist je dat een ronde tafel ook nog voor gezelligheid zorgt? Hoe dat kan, dat lees je hier.

 

Meer dan alleen een eettafel en stoelen

Benieuwd waar je allemaal nog meer op kunt letten bij het kopen van een eettafel? Dat lees je hier én hier. Als je eenmaal jouw favoriete eetkamertafel en stoelen hebt gevonden, dan ben je al een heel eind. Maar verlichting, woonaccessoires, kasten, planten, wandkleden of schilderijen en zelfs een vloerkleed maken het geheel helemaal af. Kijk snel verder voor de leukste eetkamer inspiratie!

 

Eetkamer inspiratie