3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-12 Door: eLiving

9x inspiratie voor een origineel kerstcadeau

De goedheiligman is helaas weer het land uit, maar gelukkig staat de volgende baardmans al klaar om ons een paar fijne feestdagen te bezorgen! De schoenen voor de openhaard worden omgeruild voor sokken en de wortels voor het paard verdwijnen in de soep voor het kerstdiner. Nu nog even de kerstboom optuigen en we zijn er weer klaar voor! Laat de kerstman maar komen!

De leukste kerstcadeaus op een rijtje

Hét voordeel van Sinterklaas én Kerstmis vieren is natuurlijk dubbel zoveel cadeautjes! Maar stel, de Sint heeft alles waar je van droomde al in je schoen gestopt. Dan willen wij natuurlijk heel graag kennis maken met die Sint, maar we willen je uiteraard ook heel graag wat nieuwe originele inspiratie geven! 

Onder (of gewoon naast) de kerstboom is natuurlijk net wat meer ruimte dan in een schoen, dus in het lijstje hieronder vind je dan ook cadeaus van een groter formaat en tot honderd euro. Nog meer inspiratie nodig? Neem dan snel een kijkje op onze webshop! Pen en papier al bij de hand? Daar gaan we dan!

1. Wijn is fijn

Een voorraad aan wijn is natuurlijk altijd handig, maar dan moet je wel plaats hebben voor dit voorraadje. Gelukkig hebben wij de perfecte wijnrekken voor je! Ontdek alle wijnrekken en kies jouw favoriet!

 

2. Een luchtje scheppen

Vergeet je handdoekje of plastic zak maar, want op de Lamzac van Fatboy zit je stukken fijner! Je neemt deze luchtzak overal mee naartoe en binnen enkele seconden zit hij al vol met lucht. Neem hem mee naar het park, een festival, op wintersport of waar jij maar heen wilt. Hij is opvouwbaar en je neemt hem gemakkelijk mee! Lamzac is je nieuwe beste vriend! 

 

3. Alle gekheid op een stokje

Een grote jassencollectie? Dan kan een kapstok onmogelijk ontbreken in je interieur! Als je voldoende ruimte hebt, dan kun je kiezen voor een staande kapstok. Deze kapstok kun je gemakkelijk verplaatsen naar een andere plek en je hoeft de kapstok niet aan de muur te hangen. Een voordeel van een hangende kapstok is juist dat deze niet zoveel plek in nemen. Perfect voor de kleinere ruimtes waar je toch een kapstok nodig hebt. Bovendien heb je met een hangende kapstok direct iets leuks voor aan de wand. 

 

4. Opgeruimd staat netjes

Een prullenbak heeft iedereen nodig, dus waarom dan niet meteen een mooie stijlvolle? Neem bijvoorbeeld de prullenbakken van Wesco. Deze prullenbakken zijn stijlvol én strak en verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. De keuze is aan jou! 
 

5. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegels zijn niet alleen mooi, maar ook erg handig! Spiegels kun je als decoratie voor aan de wand gebruiken, maar ook als extra lichtbron. Als je een spiegel op de juiste plek hangt, kan een spiegel het licht weerkaatsen. Ook kan een ruimte groter lijken als je een spiegel op de juiste plek hangt. En een spiegel is natuurlijk super handig om even in het voorbijgaan te checken hoe je eruit ziet! Onmisbaar dus! 

 

 

6. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens anders

Wist je dat de klok voor huishoudelijk gebruik pas in de 17e eeuw in volle bloei kwam? Nu zien we overal klokken om ons heen en wordt kiezen nog moeilijker! We hebben daarom de leukste klokken voor jou geselecteerd. 

 

  

7. Nooit genoeg verlichting 

Lampen zijn echte sfeermakers, maar soms kan het knap lastig zijn om een leuke lamp te kiezen. Niet omdat er niet genoeg lampen zijn, integendeel, want die zijn er genoeg! Maar welke lamp past nu het beste waar? En welke lamp geeft het gewenste lichteffect? Ontdek hier alles over het maken van een lichtplan en ontdek de mooiste lampen hier. 

  

8. Slapen als een roos

Het is misschien niet het eerste kerstcadeau waar je aan denkt, maar een goed hoofdkussen is o, zo fijn! Een goede nachtrust is namelijk erg belangrijk en vergeet niet dat mensen gemiddeld een derde van zijn leven slaapt. Met deze hoofdkussens weet je in ieder geval dat je een gat in de dag slaapt!