3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
14-08 Door: eLIVING

Een kijkje in de collectie van Innovation Slaapbanken

Tover jij ook steeds een matras, luchtbed of matje tevoorschijn als je een logé hebt? Maar kost dat toveren toch altijd net wat meer tijd dan je denkt? Kijk dan ook eens naar een slaapbank!

 

Slaapbanken  

Met een slaapbank heb je overdag een mooie en comfortabele bank die je ’s avonds in een handomdraai uitklapt tot een fijne slaapplek! Geen gesjouw meer met matrassen of luchtbedden, maar gewoon een stijlvolle slaapbank! Daar word je niet alleen zelf, maar ook je logés blij van! Bij het kopen van een slaapbank is het handig om over bepaalde dingen alvast na te denken. Wil je bijvoorbeeld een slaapbank voor een persoon of liever voor twee personen? Hoe groot mag de slaapbank zijn? En wil je de slaapbank incidenteel gebruiken of juist met regelmaat? In 'Waarom een slaapbank kopen?' lees je meer over het slaapcomfort bij slaapbanken.

 

Innovation Slaapbanken 

 
In de eLIVING collectie slaapbanken vind je verschillende soorten slaapbanken, waaronder de slaapbanken van het Deense bedrijf Innovation. Sinds 1971 ontwikkelt Innovation slaapbanken met comfort, stijl en functionaliteit. De focus van Innovation ligt op het creëren van een duurzaam design met een eigentijdse uitstraling en dat kun je zeker zien aan de stijlvolle slaapbanken. Lees snel verder en ontdek een aantal comfortabele en stijlvolle slaapbanken uit de eLIVING Innovation collectie.

 

Innovation Slaapbank Cubed 90

De Cubed 90 slaapbank is de meest compacte slaapbank uit de collectie. Handig, want door zijn formaat is deze slaapbank ook geschikt voor de kleinere kamers! De Cubed 90 heeft het formaat van een fauteuil en kun je ombouwen tot een comfortabel bed. De poten van de fauteuil klappen automatisch uit, zodat je echt in een handomdraai een slaapplek hebt. Onder de zitting bevindt zich ook een klein compartiment, waar je bijvoorbeeld dekens of een klein kussen kunt opbergen. Wat wil je nog meer?



Innovation Slaapbank Cubed 140 en 160

Is de Cubed 90 favoriet, maar wil je liever een of twee maatjes groter? Dan vind je in de collectie ook de Cubed 140 en Cubed 160. Net zo stijlvol en comfortabel, maar dan groter. Hierdoor heb je plek voor twee logés! Ook kun je bij de Cubed slaapbanken kiezen tussen poten van eikenhout of van chroom.



Innovation Slaapbank Splitback


Met de Splitback slaapbank haal je Deens design in huis en in combinatie met de eiken armleuningen heeft deze bank een natuurlijke en warme uitstraling. Deze slaapbank is perfect voor incidenteel gebruik. Het metalen frame en de pocketveringmatras maken dit tot een comfortabele slaapbank.



Innovation Slaapbank Sigmund


Een veelzijdige slaapbank nodig? Daybed Sigmund kan eenvoudig omgebouwd worden van een traditioneel daybed tot een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden. Met Sigmund kun je dus alle kanten op. Bovendien beschikt deze slaapbank over twee comfortabele kussens en over een pocketveringmatras.



Innovation Slaapbank Recast

Deze handig slaapbank is niet alleen stijlvol, maar ook handig! Om Recast in een bed te veranderen hoef je alleen maar de zitting uit te schuiven en de rugleuning neer te klappen tot een comfortabel tweepersoonsbed van 140 x 200 cm! De pocketveringmatras met veerkrachtig schuim zorgt voor een ademend en comfortabele ondersteuning. Onder de zitting van Recast bevindt zich een box voor het opbergen van bijvoorbeeld beddengoed.