3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
17-12 Door: eLIVING

Natuurlijke kleuren in huis

Je interieur aankleden met authentieke woonaccessoires in natuurlijke tinten? Zo doe je dat!
 

Warmte en rust met natuurlijke kleuren

Natuurlijke kleuren zie je steeds vaker terug in interieurs. Niet voor niets is deze trend zo populair, want natuurlijke kleuren in huis geven rust. Bovendien haal je met natuurlijke kleuren en tinten ook de natuur in huis. Gezellig en rustig tegelijkertijd! Natuurlijke kleuren zijn de aardtinten die je overal in de natuur terug vindt, zoals bruin, ecru, taupe, gebroken wit, beige, maar ook rood en oranje tinten. Deze kleuren stralen warmte uit en dat maakt dat deze kleuren ook zo perfect zijn voor een rustgevend interieur. Een mooie basis is om een paar wanden in een of twee van deze kleuren te verven, maar je kunt je interieur ook eenvoudig aanpassen met leuke woonaccessoires in natuurlijke kleuren.
 

Woonaccessoires in natuurlijke kleuren

Van manden tot vloerkleden en van hanglampen tot sierkussens, maar ook bijzettafeltjes en servies maken je natuurlijke interieur helemaal af. Bekijk hieronder hoe ook jij jouw interieur kunt omtoveren tot een interieur met natuurlijke kleuren en materialen. 


      
    Opgeruimd staat netjes met de manden Laundry. Deze manden zijn gemaakt van zeegras en jute en hebben een bijpassende deksel. 
      
    Lampenkamp Maggie is gemaakt van rotan, waardoor het licht speels wordt verspreid.
 

 
  Lampenkap Ovaal is handgemaakt en verkrijgbaar in twee afmetingen. Je kunt de twee verschillende afmetingen leuk met elkaar combineren voor een speels effect! 
    Geef een karakteristieke uitstraling aan je interieur met hanglamp Kubu. De lamp is gemaakt van milieuvriendelijke rotan stokken die een cirkelvormig design hebben.  
 

 
  Spiegel Kubu past perfect bij de hanglamp en is van hetzelfde materiaal gemaakt. Met deze spiegel haal je een echte blikvanger in huis. 

 
  Sierkussens in natuurlijke kleuren doen het overal goed. In de woonkamer, slaapkamer, maar ook in de hal.  
    Net als rotan, hout en riet is ook marmer een prachtig en sfeervol natuurproduct. Bijzettafel Linna heeft de perfecte combinatie van hout en marmer.  
    Een warm plaid in een warme kleur! Een gouden combinatie als je het ons vraagt.  
    Vloerkleed Frills is gemaakt van 100% wol, dus je hebt gegarandeerd warme voetjes met dit vloerkleed.  
 

 
  Voor een beetje nostalgie in huis moet je bij vloerkleed Nepal zijn. Het vloerkleed heeft prachtige aardetinten en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

    Mooi servies doet het altijd goed in de keuken, in de servieskast of op de plank. Het servies Sandy is gemaakt van stoneware en is voorzien van een beige/bruine rand.  
      It ’s all about the details. Ook onderzetters voegen warmte en gezelligheid toe aan een interieur. De onderzetters Lani zijn hier een goed voorbeeld van! De onderzetters zijn gemaakt van beton en hout. 
    De warme ivoren kleur maakt dit geweven wandkleed helemaal af. Wandkleed Artesian is handgemaakt, waardoor elk product uniek is.