3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
22-12 Door: eLIVING

Dit zijn de beste lounge banken voor een goede filmavond

Ben je op zoek naar een comfortabele lounge bank? Een waar je ultiem op kunt loungen en lekker onderuit op kunt liggen? Hieronder vind je een groot aantal banken die perfect zijn voor een filmavondje! 

Zuiver bank Summer 

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is Zuiver bank Summer ook een perfecte bank voor de winterse avonden. Bank Summer is een stijlvolle bank waar je heerlijk op kunt loungen. Het enige wat je hoeft te doen is achterover vallen in de comfortabele kussens van deze bank. Deze tijdloze bank geeft elk interieur in een handomdraai een andere uitstraling. Zuiver bank Summer is verkrijgbaar als 3-zits bank (230 cm) en 4,5 zits bank (335 cm). Wil je echt alles uit deze bank halen? Dan moet je bij hoekbank Summer zijn. Deze hoekbank is 318 cm bij 318 cm, waardoor je gegarandeerd languit kunt liggen. Laat die filmavondjes maar beginnen!  


 

Home Label hoekbank Texas

Op zoek naar een stoere en moderne bank voor je filmavonden? Dan zit je op hoekbank Texas goed. Deze robuuste bank is bekleed met een stoere stof van 70% leer en 30% polyester (eco-leer), waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is. Liever gewoon een rechte stoere bank? Ook dat kan! Bank Texas is namelijk in verschillende afmetingen én kleuren verkrijgbaar. Stijl bank Texas af met een paar stijlvolle sierkussens, een warm plaid en een bijzettafeltje voor bij de bank en je hoeft niet meer van de bank af te komen!

  

Home Label bank Florence  

Op bank Florence kom je gegarandeerd in een chill modus. Deze heerlijke ruime bank is de ultieme spot voor een goede filmavond. De bank heeft een zitdiepte van 77 cm en is verkrijgbaar als hoekbank, 4-zits bank (320 cm), 3,5 zits bank (300 cm), 3-zits bank (280 cm) en diverse andere opstellingen. Wil je ook nog je benen omhoog gooien tijdens het film kijken? Dan kun je de bijpassende hocker bestellen. Nu alleen nog je favoriete drankje en een bak popcorn en je bent er klaar voor! 


 

Home Label hoekbank Noon 


Hoekbank Noon heeft een diepe zit voor een echt lounge-gevoel! Het onderstel is licht verend en in combinatie met de kussens van koudschuim heb je een ultiem zitcomfort. Bank Noon is de perfecte bank om lekker onderuit gezakt te genieten van je favoriete film. De bank is helemaal naar wens samen te stellen door diverse elementen met elkaar te combineren. Bovendien kun je kiezen uit een zeer uitgebreide stoffencollectie. Zo weet je zeker dat bank Noon ook in jouw interieur past. 

Home Label Bank Spring


Een andere comfortabele bank in dit rijtje is bank Spring. Deze bank ziet er niet alleen uiterst comfortabel uit voor een filmavondje, maar dat is hij ook! Bank Spring is verkrijgbaar in verschillende opstellingen en we kunnen alvast verklappen dat ze allemaal even comfortabel zijn. Een paar fijne sierkussens op de bank en je bank is niet alleen mooi gestyled, maar je hebt ook meteen iets om tegenaan te kruipen. Welke film wordt het vanavond? 

Home Label hoekbank Hackett  

 
Zet de Harry Potter marathon maar vast aan, want op bank Hackett raak je niet uitgekeken! Deze populaire bank is niet alleen een pracht in elke woonkamer, maar Hackett brengt je ook urenlang zitcomfort. Wil je liever een kleinere variant van bank Hackett? Ook dat kan, want deze stijlvolle bank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 



Heb je je favoriete bank gevonden voor jouw filmavonden? Maar ben je bang dat al dat lekkere eten of drinken tijdens dat filmavondje wel eens op de bank terecht kan komen? Overweeg dan het Protexx textielbescherming serviceprogramma met 3 jaar garantie. Meer informatie over Protexx lees je in “Protexx: vlekken uit je bank verwijderen doe je zo”. 
De gehele banken collectie voor een fijn filmavondje vind je hier.