3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-06 Door: eLiving

Studio HENK eettafel

Prachtige originele ontwerpen, subtiele details, materialen van de hoogste kwaliteit, functioneel en duurzaam. Dat zijn de eettafels van Studio HENK. En zeg nu zelf, wat wil je nog meer?

 

Studio HENK, wie zijn ze eigenlijk?

Studio HENK is een meubelontwerpstudio en is opgericht door twee broers, Xander en Okke. Ze begonnen als kleine start up, maar zijn nu uitgegroeid tot een succesvol meubelmerk met verschillende eettafels, eetkamerbanken, eetkamerstoelen, salontafels, kasten, banken en fauteuils. Meer over Studio HENK lees je hier

   

Studio HENK tafels

De tafels van Studio HENK hebben allemaal een uniek ontwerp. Is het niet het tafelblad, dan is het wel het onderstel. De houten tafelbladen zijn gemaakt van A-kwaliteit eikenhout, evenals de houten onderstellen. Ook kun je kiezen uit metalen onderstellen. Deze worden gemaakt van een hoge kwaliteit metaal en worden tweelaags gepoedercoat in de kleur zwart of wit.  

 

HPL tafelbladen

Niet veel later kwamen hier ook HPL tafelbladen bij. HPL heeft niet alleen een strakke uitstraling, maar is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. De tafelbladen van HPL zijn bestand tegen wrijven, kassen, vingerafdrukken en slijtage. Tafelbladen van HPL bestaan uit meerdere lagen samengeperst houtvezel en in combinatie met nanotechnologie is het blad erg zacht.

Tafelbladen van Studio HENK eettafels

De tafelbladen van de tafels van Studio HENK zijn rechthoekig, rond of ovaal en daarbij kun je kiezen voor een afgerond  tafelblad of juist voor een recht afgewerkt tafelblad. Daarnaast bepaal je ook de dikte  van het tafelblad. Hierbij kun je kiezen uit 3 centimeter dik of 4 centimeter.


 

Studio HENK tafel Butterfly

Een van de meest populairste en bekendste eettafel van Studio HENK is toch wel eettafel Butterfly. Je hoeft niet lang te zoeken, voordat je snapt waarom deze eettafel zo heet. Het onderstel van eettafel Butterfly heeft de vorm van een vlinder! Net als het slanke design van het tafelblad is ook het onderstel mooi slank. Een luchtige tafel van kwaliteit.