3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
08-03 Door: eLIVING

Word met Pasen uitgerust wakker in een comfortabele boxspring

Het is bijna Pasen en dat betekent een extra lang weekend! Niet alleen het samenzijn met familie en vrienden staat centraal, maar een momentje rust pakken en ontspanning is natuurlijk ook niet verkeerd! Wat is er nu heerlijker dan op Paasochtend uitgerust wakker te worden in een comfortabele boxspring? 

 

Uitgerust wakker worden in een boxspring

Het is Paasochtend en de eerste zonnestralen schijnen door de gordijnen van je slaapkamer. Langzaam open je je ogen en strek je je uit. Je voelt je uitgerust en klaar voor Pasen. Met een comfortabele boxspring kan deze ochtend zomaar werkelijkheid worden. En niet alleen dan, maar ook op alle andere dagen van het jaar!

 

Pullman Boxsprings

Een comfortabele boxspring speelt een grote rol bij een goede nachtrust. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen en elke laag heeft weer een unieke ondersteuning. Ontdek bijvoorbeeld de luxe boxsprings van Pullman. Deze boxsprings zijn verkrijgbaar met en vlakke bodem of met een elektrisch verstelbare bodem voor nog meer luxe. Het hoofbord, de afwerking van het hoofdbord, het soort stof én de kleur van de stof kun je helemaal zelf kiezen. Zo stel je zelf je ultieme comfortabele en luxe Pullman boxspring samen. 

 

Paasontbijt in een comfortabele boxspring

Met Pasen kun je de paastafel feestelijk aankleden in pasteltinten en met onze tips voor een mooi gedekte paastafel kun je elke tafel omtoveren tot paastafel. Maar, wie zegt dat je voor het paasontbijt aan tafel moet zitten? De paastafel dekken kan natuurlijk ook voor de lunch, want zeg nu zelf: als je eenmaal wakker wordt in een comfortabele boxspring, dan wil je toch het liefst blijven liggen? 

Gun jezelf een momentje rust en waan jezelf even in een hotel met een paasontbijt terwijl je nog lekker in bed ligt. Kies je voor een boxspring met verstelbare bodem? Dan zit je in een handomdraai rechtop in bed te smikkelen. Een vlakke bodem daarentegen kun je perfect combineren met het lekker-lui-lezen kussen. Dit hoofdkussen plaats je tegen het hoofdbord, waardoor je ook op een comfortabele manier kunt genieten van je ontbijt. Staan de kinderen of kleinkinderen al vroeg naast je bed? Dan kunnen ze ook fijn erbij kruipen, want de Pullman boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende (grote) afmetingen! 

 

Het juiste matras voor de ultieme nachtrust

Combineer een boxspring met een matras dat perfect bij jou slaaphouding aansluit. Het juiste matras is namelijk erg belangrijk voor de ultieme nachtrust. Er zijn verschillende soorten matrassen, van koudschuim tot traagschuim matrassen en van pocketvering tot latex matrassen. Maar welk matras past nu bij jou en hoe kies je het juiste matras? Onze tips lees je hier of kom langs in onze winkel en laat je adviseren door onze slaapexperts.