3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
17-12 Door: eLIVING

Nieuw: Studio HENK bank Cave

Een eenvoudig karakter met veel elegantie en zitcomfort. Ontdek Studio HENK bank Cave. 

 

Nederlands meubelontwerpstudio Studio HENK

Studio HENK is een Nederlands meubelontwerpstudio met de filosofie om producten te creëren die je elke dag kunt gebruiken. De meubels die Studio HENK ontwerpt zijn geïnspireerd door momenten van de dag en worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Sinds kort valt daar ook bank Cave onder. Bank Cave behoort tot de nieuwste collectie van Studio HENK en kenmerkt zich door de zachte vormen en materialen en ultiem zitcomfort. De bank heeft een eenvoudig karakter met veel elegantie en zitcomfort.


 

Studio HENK bank Cave

Helemaal in deze tijd komen zachte vormen en texturen goed van pas. Als mens zijn we namelijk altijd op zoek naar comfort en bank Cave laat zien dat design, eenvoud, zachte vormen en comfort goed samengaan. Studio HENK heeft bank Cave ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een gevoel van eenvoud, rust en comfort uit te stralen. Het idee achter het ontwerp was om een ruime bank te creëren die licht lijkt, waardoor de bank ook in kleinere woonruimtes mooi uitkomt. Het elegante frame in combinatie met de vorm van de bank zorgt voor deze luchtigheid. Met het dagelijkse leven in gedachte is bank Cave de perfecte bank voor de avonden met het gezin en de luie zondagmiddagen. Het resultaat: een moderne design bank die eigentijds en tegelijkertijd tijdloos is.


 

Creëer je eigen favoriete Studio HENK bank Cave

 Studio HENK bank Cave is verkrijgbaar in verschillende stofferingen en kleuren en wist je dat je zelfs de kleur van het frame kunt bepalen? Je kunt kiezen tussen een zwart of wit gepoedercoat frame. Zo heeft deze bank eindeloos veel mogelijkheden. Kies de stof, de kleur van de stof en de kleur van het frame en creëer zo je eigen favoriete bank Cave. Naast deze verschillende mogelijkheden kun je ook nog kiezen tussen een hoekbank, 3,5-zits bank, 3-zits bank, 2,5 zits bank, fauteuil of hocker. Of misschien ga je wel voor een combinatie van de verschillende meubels? Waar jij heerlijk languit op de 3,5 zits bank Cave zit met je voeten op de hocker, zit jou bezoek op de comfortabele fauteuil Cave!


 

Productspecificaties Studio HENK bank Cave

Bekijk hieronder de productspecificaties van Studio HENK bank/fauteuil/hocker Cave en laat je inspireren. Ga jij voor de bank, fauteuil, hocker of misschien wel een combinatie hiervan?