3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
23-01 Door: eLIVING

Woonaccessoires voor op een salontafel

Een salontafel vinden kan soms best lastig zijn, maar als je eenmaal een salontafel hebt gevonden, dan kan het stijlen beginnen. Met woonaccessoires maak je je interieur niet alleen sfeervol, maar ook persoonlijk. Net als het aankleden van een bank met vrolijke sierkussens en een warm plaid, maakt ook het stijlen van een salontafel met woonaccessoires de woonkamer aangenaam en sfeervol . 

 

Tips voor het stijlen van een salontafel

Voordat je jouw favoriete woonaccessoires op de salontafel zet, geven we je graag nog wat tips. 

1. Wat je ook doet, doe het met mate 
Een aantal woonaccessoires op de salontafel zorgen voor een gezellige sfeer, maar teveel woonaccessoires kunnen weer rommelig aan doen. Ook verschillende vormen zorgen voor een mooi contrast op de salontafel, maar overdrijf hier niet in. Je wilt wel dat het één geheel blijft.
2. Groen is doen! Een plantje of één of twee bloemetjes doen het altijd goed op een salontafel. Heb je geen groene vingers? Dan kun je ook voor droogbloemen gaan of een makkelijk vetplantje, zoals de pannenkoekenplant.
3. Variëren in hoogte Varieer in hoogte met woonaccessoires, maar let op dat je niet teveel de hoogte in gaat. Je wilt waarschijnlijk ook nog een goed zicht op de televisie hebben.


 

Woonaccessoires voor op een salontafel 

Tijd voor een paar nieuwe woonaccessoires voor op jouw salontafel? Vind de woonaccessoires voor jouw salontafel hier en maak jouw woonkamer nog gezelliger! Kijk voor nog meer inspiratie ook eens bij onze woonaccessoires.