3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-03 Door: eLiving

Een 2 zits bank, 2 5 zits bank of 3 zits bank?

Wil je een nieuwe bank kopen, maar heb je geen idee of je nu naar een 2 zits bank, 2 5 zits bank of 3 zits bank moet zoeken? Wat zijn de afmetingen van deze banken en waar moet je nog meer opletten?

 

De zoektocht naar een nieuwe bank

De zoektocht naar een nieuwe bank kan soms best lastig zijn. Helemaal als je niet goed weet of je nu naar een 2 zits bank, 2,5 zits bank of 3 zits bank moet zoeken. Stel je hebt in je hoofd dat je graag een 2 5 zits bank wilt. Kijk je dan alleen naar de collectie 2 5 zits banken of kijk je naar alle banken? Als je alleen naar de banken met de naam 2 5 zits bank kijkt, dan is de kans groot dat je jouw favoriete bank misloopt. Hoe dat kan? Dat leggen we je hier graag uit.

 

Van 2 zits bank tot 3 zits bank

Als je al begonnen bent met jouw zoektocht naar een nieuwe bank, dan is het je misschien wel opgevallen dat alle banken andere afmetingen hebben. Misschien denk je nu “natuurlijk, niet voor niets heet een 2 zits bank een 2 zits bank en een 2 5 zits bank een 2 5 zits bank”. Dat klopt. Het is daarom ook een goed startpunt om naar deze categorieën te kijken. Maar wist je dat een willekeurige 2 zits bank dezelfde afmeting kan hebben als een 2 5 zits bank en andersom? En dat vier verschillende 3 zits banken ook vier verschillende afmetingen kunnen hebben?

 

De afmetingen van een bank

Een universele afmeting voor een 2 zits bank,  2 5 zits bank of 3 zits bank is er dan ook niet. Bij de zoektocht naar een nieuwe bank is het daarom ook erg belangrijk om naar de afmetingen van de banken te kijken. Hiervoor moet je natuurlijk wel eerst bepalen wat de afmeting van jouw bank kan zijn.

Oriënteren 

Ben jij je aan het oriënteren? Dan kun je natuurlijk naar de bestaande categorieën te kijken, zoals 2 zits banken. Maar vergeet daarna niet om ook even een blik te werpen op de 3 zits banken. Wie weet zit daar wel jouw droombank bij in de juiste afmeting! En wist je dat bijna alle banken bij eLIVING in heel veel verschillende afmetingen en opstellingen verkrijgbaar zijn? Het kan daarom tijdens het oriënteren ook lonen om bij hoekbanken te kijken als je op zoek bent naar een 2 zits bank. Waar je nog meer op moet letten als je een nieuwe bank koopt, dat lees je hier.

 

Meten is weten

Klaar voor jouw zoektocht naar een nieuwe bank? Bekijk dan hier onze collectie banken, 2  zits banken  3 zits banken of 4 zits banken en vergeet niet: kijk altijd naar de afmetingen van de banken. Succes!