3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
11-12 Door: eLiving

Item van de maand: Zuiver Eetkamerstoel OMG

Een eetkamerstoel moet de juiste kleur hebben, mooi zijn en eigenlijk ook nog comfortabel zitten. Dat is toch nog best lastig! Hoewel, wij weten wel een mooie, comfortabele stoel in heel veel mooie kleuren! En OMG wat zit deze stoel lekker en wat is hij mooi! Het gaat natuurlijk om eetkamerstoel OMG van Zuiver.

Zuiver eetkamerstoel OMG

Hoewel eetkamerstoel OMG niet meer tot de allernieuwste collectie van Zuiver behoort, blijft het een favoriet die je eigenlijk niet mag missen. Ze staan niet alleen super leuk om de eetkamertafel, maar ze zitten ook heerlijk! Een pijnlijke kont is met deze stoel echt verleden tijd. De OMG stoel van Zuiver is verkrijgbaar met een stoffen bekleding en in zes mooie kleuren! Welke kleur je ook kiest, de OMG is een echte eyecatcher. Kun je niet kiezen tussen deze kleuren? Geen nood, want hoe leuk is het om deze stoelen te combineren? En als een stoffen stoel niets voor je is, dan ga je toch voor de OMG LL (Leather Look)! Deze variant is verkrijgbaar in vijf gave kleuren.  

 

Zuiver eetkamerstoel OMG velvet

Wauw! Sinds maart 2018 zijn deze Zuiver stoelen ook verkrijgbaar met velvet stof! Net zo comfortabel als de normale Zuiver OMG stoelen, maar dan nog zachter! Kun je het voorstellen? Voor ons was het ook even afwachten, maar écht, deze Zuiver stoel moet je gewoon hebben! En mocht je nu nog twijfelen, kom dan langs in onze winkel om deze prachtige Zuiver eetkamerstoel OMG velvet te bewonderen! De OMG velvet is verkrijgbaar in de kleuren roze, oranje, grijs en petrol!  

 

Zuiver Bureaustoel OMG

Als topje op de ijsberg is de OMG stoel ook in een bureaustoel variant! Als je al graag achter je bureau werkt of studeert, dan kom je met bureaustoel OMG van Zuiver helemaal niet meer achter je bureau vandaan! Deze stoel zorgt voor een perfecte houding en je rolt gemakkelijk even naar de andere kant van je kamer. De bureaustoel is in iets minder kleuren verkrijgbaar, maar dat mag de pret niet drukken! Hij is verkrijgbaar in het grijs en blauw met een stoffen bekleding en vanaf januari 2018 is deze bureaustoel ook in het bruin met leather look verkrijgbaar! Voor welke kleur ga jij?