3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
19-09 Door: eLIVING

In deze kleuren is Zuiver bank Summer nu ook verkrijgbaar!

Ontdek als eerste de nieuwe kleuren waarin Zuiver bank Summer verkrijgbaar is!

 

Zuiver bank Summer

Zomer, lente, winter of herfst. Voor Zuiver bank Summer maakt het helemaal niets uit. Bank Summer is namelijk een fijne bank voor alle seizoenen! Waarom deze comfortabele bank dan de naam Summer heeft gekregen? Dat komt door de slanke poten en het luchtige ontwerp. Summer nodigt uit om te gaan zitten en dan niet voor een paar minuten. Nee, op bank Summer kun je de hele dag wel relaxen.


 

Van 3-zits bank tot hoekbank

Met bank Summer kun je alle kanten op. Deze bank is namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De kleinste van het stel is de 3-zits bank en met zijn 230 cm breed is deze bank eigenlijk nog steeds heerlijk ruim. Liever een maatje groter? Dan kom je uit bij de 4,5-zits bank met een breedte van 335 cm. En met de Zuiver hoekbank Summer heb je aan zitplaats helemaal geen gebrek! De hoekbank heeft een afmeting van 318 cm bij 318 cm! Om je ‘Summer’ woonkamer compleet te maken kun je kiezen voor de Summer fauteuil of hocker.


 

De twee nieuwe kleuren 

Grote kans dat je de populaire bank Summer al eens gezien hebt, maar wist je dat deze bank nu verkrijgbaar is in meer kleuren? Momenteel straalt bank Summer in de kleuren ‘antraciet’ en ‘latte’, maar nu zijn daar de mooie kleuren ‘coffee’ of ‘terra’ bij gekomen. Ook deze twee prachtige kleuren zorgen voor een fijne en warme sfeer in huis. De keuze wordt zo natuurlijk niet makkelijker, maar wel leuker! In welke kleur staat bank Summer straks bij jou in huis?


1. Zuiver bank Summer Coffee


2. Zuiver bank Summer Terra