3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-03 Door: eLIVING

BePureHome Rodeo Hoekbank

Alle Rodeo fans opgelet: de BePureHome Rodeo serie heeft zich uitgebreid met een Rodeo hoekbank! Plof jij binnenkort op de BePureHome Rodeo hoekbank neer?

 

BePureHome Rodeo hoekbank

Klinkt de combinatie BePureHome Rodeo en hoekbank jouw ook als muziek in de oren? Dan kun je nu vast je geluk niet op, want de Rodeo is nu ook als hoekbank verkrijgbaar. De enige échte BePureHome Rodeo, maar dan als hoekbank. Natuurlijk kunnen de originele Rodeo kleuren in eco-leder niet ontbreken in de Rodeo hoekbank variant, maar ook in de andere kleuren en materialen kun je de BePureHome Rodeo Hoekbank bestellen. BePureHome Rodeo 3-zitsbank versus Rodeo hoekbank

Kijk je naar de BePureHome Rodeo bank in vergelijking met de Rodeo hoekbank, dan valt een ding je misschien op. De Rodeo hoekbank is net wat minder breed dan de Rodeo bank. Maar daartegenover staat natuurlijk wel het hoekelement dat zorgt voor een extra zitplaats of een plaats om lekker languit te liggen. De Rodeo hoekbank heeft een afmeting van 85 x 266 x 88/213 cm (hxbxd). Het 2-zitgedeelte van de Rodeo hoekbank is 180x60 cm (bxd) en het hoekgedeelte is 86x213 cm (bxd). 

  

BePureHome Rodeo Chaise longue

Eerder vertelden we je al over de BePureHome Rodeo chaise lounge. Deze Rodeo bank heeft een heerlijke lounge gedeelte waar je fijn languit kunt liggen. Net als de Rodeo hoekbank is ook deze bank in verschillende kleuren verkrijgbaar. De BePureHome Rodeo hoekbank of de Rodeo chaise longue? Een lastige keuze als je het ons vraagt.  Een vergelijking: Rodeo bank, Rodeo Chaise Longue en Rodeo Hoekbank

Het blijft natuurlijk een persoonlijke keuze of je voor de BePureHome Rodeo bank, de Rodeo chaise longue of de Rodeo hoekbank gaat. Daarnaast is het ook afhankelijk van de ruimte die je hebt en de indeling van de kamer. Waar je nog meer op kunt letten als je een nieuwe bank koopt, dat lees je hier. Om je het wat makkelijker te maken hebben we de verschillen en overeenkomsten op een rijtje gezet.

 
Rodeo 3-zits bank

Rodeo Chaise Longue

Rodeo Hoekbank
 Afmetingen (h x b x d )  85 x  277 x 86 cm

85 x 300 x 86/155 cm 

85 x 266 x 88/213 cm 

 Zithoogte 45 cm 
45 cm  45 cm 
 Zitdiepte
60 cm 


60 cm 
(van de longchair 125 cm)
60 cm 
 Armleuning
68 cm 

67 cm 

68 cm 
 Verkrijgbaar in VSL of VSR n.v.t. 
Voorstaand links
Voorstaand rechts

Voorstaand links
Voorstaand rechts 
 Verkrijgbaar in de kleuren
cognac, army, zwart,
elephant skin en
diverse velvet kleuren 
cognac, army, zwart en 
elephant skin 

cognac, army, zwart en
elephant skin