3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-06 Door: eLiving

Waarom transparant in je interieur werkt

Een meubelstuk zoeken die precies in je interieur past, is niet altijd even eenvoudig. Maar heb je al eens aan transparante meubels en woonaccessoires gedacht? Transparante items komen in vrijwel elk interieur tot zijn recht, want transparant matcht nu eenmaal overal bij! Geen moeilijke keuzes meer over welk soort hout nu het beste bij jouw vloer past, maar enkel nog maar nadenken over welk transparant meubelstuk jij mooi vindt. Weer één zorg minder!

 

Licht en luchtig

Een inrichting kan soms zwaar en donker zijn, maar met transparante items heb je daar geen last van. Transparante meubels zorgen daarentegen voor een lichte en luchtige kamer. Dit komt doordat het daglicht door transparante items niet wordt geblokkeerd. Hierdoor behoudt je een fijne en licht kamer. Een transparant meubelstuk geeft je ook de mogelijkheid om er doorheen te kijken en dit zorgt voor een luchtig gevoel.

 

Het Italiaanse Designmerk Kartell

Bij transparant denk je misschien alleen aan strak en wit, maar met transparante items kun je alle kanten op. Helemaal als het aan Kartell ligt. Het Italiaanse designmerk Kartell staat namelijk bekend om transparante meubels en woonaccessoires. Het merk streeft naar voortdurende evolutie in het gebruik van kunststoffen en het experimenteren met nieuwe technologieën. Hierdoor zijn hun producten functioneel en van goede kwaliteit, maar hebben zij ook nieuwe eigenschappen geïntroduceerd aan plastic. Niet alleen transparantie, flexibiliteit en zachtheid, maar ook verrassende kleuren en vormen zijn onderdeel van de collectie van Kartell. 

 Bekijk hieronder de bekendste items van Kartell die ook jouw interieur veranderen in een oase van licht en stijl! 

 

Kartell stoel Louis Ghost

Kartell stoel Louis Ghost is één van de populaire stoelen uit de Kartell collectie. Een klassieke stoel gecombineerd met een moderne uitstraling. Deze stoel geeft je interieur een stijlvolle uitstraling die nooit verveeld. Haal je graag wat transparantie naar buiten? Dan heb je geluk! Stoel Louis Ghost is namelijk ook geschikt voor buiten 

 

Kartell vloerlamp Kabuki

Een transparante lamp saai? Als het aan Kartell ligt niet. Vloerlamp Kabuki is namelijk uiterst elegant en zit bomvol prachtige details. Kabuki vormt het middelpunt van elke kamer. De geweven structuur doet denken aan kant en het geperforeerd oppervlak laat het licht prachtig op de muren schijnen. 

 

Kartell bureaulamp Bourgie

Een lamp met een tintje barok en tegelijkertijd super modern en een vleugje ironie. De structuur van lamp Bourgie zorgt voor een speels lichteffect. Deze lamp wil je gewoon hebben!

  

Kartell Kastje Ghost Buster

Ghost Buster is een multifunctioneel kastje. Dit prachtige object kan namelijk gebruikt worden als bijzettafel, nachtkastje of opbergkastje. Is dit kastje net iets te groot voor jou? Bekijk dan de kleinere variant van kast Ghost Buster! Ook leuk om met elkaar te combineren.

 

Kartell Vaas Jelly

Een kunststof  vaas die voor spanning zorgt in elk interieur. De bijzondere structuur maakt vaas Jelly speciaal en daarnaast kun je ook nog kiezen uit negen prachtige kleuren! Hier wordt elk bloemenboeket vrolijk van!



Bekijk de merkenpagina van Kartell voor meer transparante items voor in je interieur.