3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-01 Door: eLIVING

Eettafels met visgraat patroon

Visgraat patronen vind je tegenwoordig niet alleen maar op vloeren, maar ook op eettafels, salontafels en kasten hebben ze hun intrede gemaakt. Bekijk hier de mooiste eettafels met een visgraat patroon.

 

Eettafels met visgraatpatroon

Wie zegt dat visgraat patronen niet op eettafels kunnen? Deze eettafel laat zien hoe stijlvol een visgraat patroon kan zijn.
 
   

Dutchbone eettafel Class

Het donkerhouten tafelblad van eettafel Class in combinatie met het visgraatpatroon geeft deze eettafel een unieke uitstraling. Tel daar het antiek messing onderstel bij op en je hebt één van de meest stijlvolle eyecatchers van dit moment!
 


Eettafel Fayan


De slanke eettafel Fayan is voorzien van een uniek patroon en is verkrijgbaar in twee afmetingen. Waar zet jij deze eettafel neer? 
   

Eettafel Kaz


Het zal je niet verbazen dat eettafel Kaz met het prachtige visgraat patroon in dit rijtje staat. Met zijn charmante uitstraling komt Kaz in verschillende interieurstijlen tot zijn recht.
  

Salontafels met visgraatpatroon

 Als een eettafel met visgraatpatroon kan, waarom dan niet een salontafel? Bekijk hier de salontafels met een visgraat patroon. 

   

Dutchbone salontafel Class

De kleinere versie van eettafel Class, maar net zo stijlvol en uniek. Het visgraat zorgt voor een speelse kleurschakeling als hier licht op valt. De Dutchbone eettafel Class in combinatie met de salontafel zorgt voor een unieke eenheid in je interieur, maar ook afzonderlijk van elkaar weten ze alle ogen op zich te richten.
 
   

Salontafel Fayan


In dezelfde serie als de Fayan eettafel vind je ook een prachtige salontafel Fayan met visgraat patroon. De salontafel heeft een slank design en past onder andere perfect in een Scandinavisch interieur.  
   

Dutchbone salontafel Mundu

Met een meer robuustere visgraat patroon dan Class geven de salontafeltjes Mundu je zithoek een klassieke look met een industriële twist. Het onderstel gemaakt van zwart staal maakt de salontafeltjes Mundu helemaal af. Zie jij deze salontafeltjes met visgraat patroon al in je huis staan?
 

Kasten met visgraat patroon

Ben je ook helemaal overtuigd van visgraat patronen op meubels? Dan word je hier zeker blij van! Deze kasten met visgraat patronen stelen namelijk de show in elk interieur.


   

Dutchbone Dressoir Class

Wij zijn helemaal fan van de Class serie. Niet alleen bevat deze serie een stijlvolle eettafel met visgraat patroon, maar ook een dressoir is hier onderdeel van. Dressoir Class is met stipt het meest unieke dressoir met een visgraat patroon. 
   

Dutchbone TV-meubel Class

Als we dan toch de serie Class aan je voorstellen, dan mag tv-meubel Class natuurlijk niet worden vergeten. Hetzelfde patroon, maar een ander meubel. Hier wil elke televisie wel op tentoongesteld worden.