3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-09 Door: eLIVING

Ronde tafel Blanco: sierlijk en elegant

Ronde tafels zorgen voor nog meer gezelligheid. Niet alleen tijdens het eten, maar ook tijdens een borrel of gezelschapsspel. Ben jij ook klaar voor een ronde tafel in huis? Vergeet dan niet om ook deze sierlijke en elegante ronde tafel Blanco te bewonderen.

 

BePureHome ronde tafel Blanco

Deze ronde tafel Blanco komt uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. Hoewel de naam van deze ronde tafel misschien anders doet vermoeden, is Blanco verkrijgbaar in meerdere kleuren. De ronde tafel Blanco is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Aantal personen om ronde tafel Blanco 

De sierlijke bolpoot geeft de tafel een elegante uitstraling en in de ronde vormen zorgen voor een zacht geheel. Het tafelblad van Blanco heeft een diameter van 120 cm met een dikte van 3 cm. Het aantal personen dat om een ronde tafel past is afhankelijk van de grootte van de tafel, maar ook van het soort stoelen. Een ronde tafel met een diameter van 120 cm biedt over het algemeen plaats aan vier brede stoelen of aan vijf slanke, smalle stoelen. De voet van de tafel heeft een diameter van 70 cm en heeft een dikte van 4 cm.

Ben je op zoek naar armstoelen voor aan tafel Blanco. Let dan goed op de hoogte van de armleuningen en de hoogte van de tafel. De hoogte van de onderkant van het tafelblad tot de grond is 72 cm. Meer ronde tafels vind je hier