3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-03 Door: eLiving

Dit zijn de nieuwste Dutchbone items

Dutchbone is hét Nederlands designmerk dat zich laat inspireren door producten over de hele wereld. Alle producten van Dutchbone hebben een eigen verhaal. Lees snel verder en ga op wereldreis met de nieuwste items van Dutchbone!


 

De Torrance familie

Deze prachtige Torrance stoelen van Dutchbone zijn geïnspireerd door het design in de jaren 1960, maar met alledaagse details. Ga je voor de eetkamerstoel, armstoel of toch liever voor de Torrance fauteuil? De keuze is aan jou!
 

Riva kamerscherm

De Dutchbone roomdivider Riva is praktisch en stijlvol in één. Je kunt Riva gebruiken om een hoek in een kamer af te schermen of om de ruimte in een grote kamer te verdelen. En het leuke is: Riva combineert perfect met de Dutchbone Torrance familie.
 

Stoel Willow

Eetkamerstoelen zijn zeker geen overbodige luxe. Gelukkig heeft Dutchbone niet stil gezeten en zijn er weer een aantal prachtige exemplaren bijgekomen! Neem bijvoorbeeld Dutchbone stoel Willow. Een moderne en industriële variant op de klassieke schoolstoel. Maar dan natuurlijk veel comfortabeler! 
 

De Gin familie

Dutchbone stelt je graag voor aan de nieuwe kasten familie Gin. De vader van het stel is meer dan alleen een opbergkast. Hij stelt je in staat om alles netjes op te bergen. De twee jongste van het gezin hebben een multifunctioneel karakter. Je kunt ze namelijk overal plaatsen en wat je ook wil opbergen; Gin heeft er plaats voor. Voor wie van deze familie heb jij wel een plaatsje in huis?

 

Stoel Melonie

Een keukenstoel uit de jaren 50, maar dan in een nieuw jasje. Geïnspireerd op een klassieke stoel, maar omgetoverd tot een stoel voor een modern interieur. Dutchbone stoel Melonie heeft een prachtige bekleding van fluweel met een diamant patroon. Ben je al nieuwsgierig? 
 

Wandlamp Corridor

Het is misschien niet het eerste wat je zou verwachten bij deze lamp, maar wandlamp Corridor heeft een interessant en prachtig lichtpatroon. Je wilt hem het liefst de hele dag aan laten! Deze eyecatcher voor aan de muur is geïnspireerd op de wandlamp uit het midden van de eeuw. Is het geen plaatje?
 

Salontafel Randi

Op het eerste gezicht lijkt Dutchbone salontafel Randi een doodnormale houten tafel met een metalen frame. Maar, Dutchbone zou Dutchbone niet zijn als zij geen uniek detail toevoegen. Zie je de geribbelde plank aan de zijkant van de tafel? Een detail dat meteen je aandacht trekt!