3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
08-08 Door: eLIVING

5x Fluweel zachte velvet banken

Velvet is een fantastische trend die maar blijft groeien! Wij houden ervan en daarom laten we je graag de vijf mooiste fluweel zachte velvet banken zien!

BePureHome Bank Statement

De fluweel zachte velvet bank Statement maakt zijn naam waar. De bank heeft een strakke uitstraling, maar door het warme velvet heeft deze bank een vriendelijke uitstraling. Ga je liever voor een stoere uitstraling? Deze prachtige bank is ook verkrijgbaar eco-leer.

 

   

DutchBone bank Kate

Bank Kate van DutchBone is geïnspireerd op Art Deco, maar heeft tegelijkertijd een luxe en moderne twist. Een mooie bank die perfect in de huidige trend past! Meer lezen over Kate? 'Kate, omdat jij het bent...'.

 

   

Dutchbone Bank Houda

Deze fluweelzachte bank zorgt direct voor gezelligheid in huis. Bank Houda heeft een stoere, maar vriendelijke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak het plaatje compleet met een bijpassende fauteuil of hocker.

BePureHome Bank Rodeo

Populair is de Rodeo bank zeker! Voornamelijk de Rodeo bekleed met eco-leer en in de kleur cognac! We moeten toegeven, wij zijn ook hartstikke fan van deze mooie bank! Maar stiekem zijn we ook een beetje verliefd op de Rodeo met velvet bekleding! De Rodeo krijgt hierdoor in een handomdraai een andere uitstraling! Bovendien kun je kiezen uit heel veel verschillende velvet kleuren! Daar moet toch wel een kleurtje voor jou bij zitten?

 

  

Bank Retro

Laat je niet tegenhouden door de naam van deze velvet bank, want ook met bank Retro haal je de eigentijdse fluweel zachte velvet in huis. Wil je deze compact bank met velvet bekleding ook in huis? Kies dan snel tussen de verschillende mooie velvet kleuren. 


Nieuwsgierig naar meer velvet? Lees dan hier alles over deze trend of ontdek de mooiste velvet stoelen voor aan je eettafel.