3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-09 Door: eLIVING

Een kraanvogel als bijzettafel

Bijzettafels zijn er in alle vormen en maten en deze bijzettafel bewijst nog maar eens hoe bijzonder een bijzettafel kan zijn. Kijk mee en ontdek bijzettafel Crane in de vorm van een kraanvogel! Haal jij deze betoverende kraanvogel in je interieur?

 

Symboliek van de Kraanvogel

Wist je dat de kraanvogel in veel culturen symbool staat voor geluk, vrede, wijsheid en een lang leven? In Japan is de kraanvogel bijvoorbeeld een symbool van geluk en trouw, terwijl in de Chinese cultuur het bekend staat als een symbool van elegantie en aanzien. Met een bijzettafel in de vorm van een kraanvogel haal je ook direct een positieve symboliek in huis!

 

Dutchbone bijzettafel Crane

Sommige bijzettafels laten ons hart sneller kloppen en veranderen je interieur voorgoed. Een bijzettafel in de vorm van een kraanvogel is precies het soort dat we bedoelen. De DutchBone bijzettafel Crane is - hoe kan het ook anders - geïnspireerd door deze elegante vogel. De gestroomlijnde lijnen van de kraanvogel en het ronde tafelblad geven een vriendelijke uitstraling aan bijzettafel Crane. Een perfecte blikvanger voor in je interieur waarmee je nooit meer om een gespreksonderwerp verlegen zit. Is een kraanvogel als bijzettafel niet helemaal jouw ding? Geen nood, want naast deze bijzettafel vind je natuurlijk nog veel meer bijzondere bijzettafels in onze collectie.