3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
13-06 Door: eLiving

Prullenbakken die gezien mogen worden

Een prullenbak stop je vaak het liefst weg en er mee te pronken, dat is wel het laatste wat je wilt. Helaas moet je het afval toch echt ergens in kwijt, want op de grond gooien is geen optie. Gelukkig zijn er ook nog prullenbakken die gezien mogen worden! 

 

Prullenbak kopen

Een prullenbak kopen is vaak niet het leukste wat er is. Tot dat je weet dat er ook stijlvolle prullenbakken zijn. Dan is een prullenbak shoppen opeens niet meer zo erg. Helemaal als je een prullenbak vindt die perfect bij je interieur past. 

 

Wesco prullenbakken

De prullenbakken van Wesco zijn stijlvol en functioneel tegelijkertijd. Klein, groot, rond, rechthoekig en met of zonder sensor. Wesco heeft zoveel leuke prullenbakken dat kiezen nog lastig gaat worden, maar dan heb je wel een prullenbak die je niet meer hoeft te verstoppen! En waar je misschien zelfs een beetje trots op kan zijn! 

Dubbele prullenbakken

In het assortiment van Wesco vind je een groot aanbod prullenbakken. Zo heeft Wesco bijvoorbeeld ook dubbele prullenbakken. Dit zijn prullenbakken waar je twee aparte kunststof binnenemmers hebt. Fijn voor het scheiden van verschillende soorten afval. Erg handig en je bent ook nog milieubewust bezig! Ga je liever voor een enkele prullenbak? Ook dan heeft Wesco heel veel keuze. 

Wesco keukenaccessoires

Ben je helemaal weg van Wesco prullenbakken? Kijk dan ook eens naar de keukenaccessoires van Wesco. Je vindt hier bijvoorbeeld verschillende soorten broodtrommels en keukenrolhouders! Perfect voor een leuke matcht met je prullenbak!