3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-02 Door: eLIVING

Deze wandkasten wil je niet missen!

Een wandkast is een handig meubel om al je favoriete spullen tentoon te stellen. Maar we snappen dat je je mooie spullen niet aan de eerste beste kast toevertrouwd. We hebben daarom een aantal wandkasten voor je op een rijtje gezet. 

 

Opbergruimte creëren met wandkasten

Wandkasten zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook een praktische opbergoplossing. Met wandkasten kun je de hoogte in gaan, waardoor je optimaal gebruik maakt van de ruimte. Dit is vooral erg handig in kleinere (woon)kamers waar je elke centimeter wilt benutten.

Metalen en houten wandkasten

Van modern en strak tot klassiek en rustiek. Wandkasten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Momenteel zien we veel wandkasten gemaakt van metaal of van metaal in combinatie met hout. Dit past helemaal in de interieurtrend van nu. Wij hebben een aantal metalen en houten wandkasten voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder, want deze wandkasten wil je zeker niet missen.

Wandkast Figo

Deze open kast heeft een vierkant in het midden, waardoor je jouw favoriete item in het middelpunt kunt zetten. Laat je creativiteit de vrije loop met open wandkast Figo en deel de kast zo in dat de gehele kast een echte blikvanger in huis wordt. Ook aan opbergmogelijkheden is gedacht, want Figo heeft twee lades voor spulletjes die niet dringend in de schijnwerpers moeten staan.
 
 

Studio HENK Wandkast Modular Cabinet 


De wandkast Modular Cabinet van Studio HENK kun je zelf samenstellen. Ga je voor een wandkast met alleen een open systeem of heb je liever een aantal gesloten elementen? Daarnaast kun je kiezen uit een zwart of wit frame en uit verschillende afwerkingen van de eiken planken. De kast heeft een lichte en minimalistische uitstraling. Perfect voor in een modern interieur, maar ook in andere interieurstijlen misstaat deze kast niet. 
 

Wandkast June

Met open wandkast June kun je jouw spullen op een speelse manier tentoon stellen. De metalen kast zorgt voor een overzichtelijk, maar creatieve uitstraling. Zet je mooiste items, servies of planten maar vast klaar.
 
 
 

Wandkast Son

Ben je op zoek naar een lage open kast of wil je zo nu en dan kunnen wisselen tussen een hoge en lage open kast? Dan is open wandkast Son zeker geschikt. Deze kast is 88 cm hoog en 76 cm breed, maar je kunt deze eenvoudig opstapelen. Ook naast elkaar doet Son het goed . Eindeloos veel mogelijkheden om jouw favoriete spullen tentoon te stellen.
 

Wandkast Legacy

Met deze stijlvolle wandkast Legacy kun je een deel van jouw spullen tentoonstellen en een ander deel achter de deurtjes plaatsen. Een fijne balans als je ook wat spullen ongezien wilt laten.
 

Wandkast Class

Een wandkast met stijl. Deze wandkast heeft prachtige planken met een stijlvolle visgraat patroon. In combinatie met het antieke messing is wandkast Class een echte blikvanger.