3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-06 Door: eLiving

Eenpersoons slaapbanken: een plekje voor je logé

Onverwachts een logé of heb je graag vrienden over de vloer die met regelmaat blijven overnachten? Maar wil je de ruimte van het bed ook gebruiken als er niemand blijft slapen? Dan is een slaapbank de ideale oplossing. Overdag heb je een heerlijke bank om op neer te ploffen en ‘s avonds klap je de bank eenvoudig uit tot een extra slaapplek.

 

Eenpersoons slaapbank

Heb je genoeg aan één extra slaapplek? Dan zijn de eenpersoons slaapbanken een mooie uitvinding. Eenpersoons slaapbanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen: Je hebt in een handomdraai een plekje voor je logé. 

 

Innovation slaapbanken

De eenpersoons slaapbanken van Innovation zijn allemaal even stijlvol. Wil je een eenpersoons slaapbank die ingeklapt een fauteuil is? Of liever een waar je ingeklapt met meer mensen op kunt zitten? In het eerste geval is eenpersoons slaapbank Cubed een goede optie. Deze stoere slaapbank met een luxe design klap je in een handomdraai uit tot een heerlijke slaapplek. In het tweede geval kun je zeker eens naar Unfurl kijken. Deze stijlvolle slaapbank maakt het allemaal nog makkelijker. Met een beweging kun je er al heerlijk op slapen! 

Benieuwd waar je allemaal op kunt letten bij het kopen van een slaapbank? Je leest het in “Waarom een slaapbank kopen?”.