3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
19-02 Door: eLIVING

Compacte fauteuils voor in elke kamer

Of je nu een klein appartement hebt, een knusse leeshoek wilt creëren of gewoon op zoek bent naar een extra zitplaats in je woonkamer of slaapkamer: compacte fauteuils zijn de perfecte oplossing! Deze compacte meubeltjes hebben zoveel voordelen, dat iedereen toch een compacte fauteuil in huis zou willen hebben?

 

Compacte fauteuils zijn ruimtebesparend 

Een relaxfauteuil of grote ronde fauteuil is natuurlijk prachtig. Deze fauteuils kunnen een blikvanger in de kamer zijn en je kunt hier comfortabel op neerploffen. Een compacte fauteuil heeft daarentegen een ander belangrijk voordeel in tegenstelling tot grotere fauteuils. Compacte fauteuils zijn namelijk ruimtebesparend en nemen veel minder ruime in beslag. Hierdoor zijn ze perfect voor kleinere ruimtes, zoals een studio, slaapkamer of knus hoekje in de woonkamer.  

 

Veelzijdige fauteuils

Compacte fauteuils kun je vrijwel in elke kamer plaatsen, omdat ze weinig ruimte in beslag nemen. Maar deze fauteuils zijn ook veelzijdig, omdat je een compacte fauteuil makkelijk kunt verplaatsen naar een andere kamer of een ander hoekje. Opnieuw de ruimte inrichten is met een compacte fauteuil zo gedaan. Op deze manier kun je overal in huis snel en efficiënt een extra zitplaats creëren.

 

 

Stijlvol

Wie zegt dat een compacte fauteuil niet stijlvol kan zijn? Voor stijl en schoonheid hoeft een fauteuil niet groot te zijn. Compacte fauteuils zijn namelijk ook verkrijgbaar in talloze ontwerpen, stoffen en kleuren om uit te kiezen. Of je nu gaat voor een moderne fauteuil in een neutrale kleur of juist een jaren zeventig uitstraling wil met een gedurfd patroon. Een compacte fauteuil vind je in elke stijl. 

 

Comfortabel en gezellig

Ondanks het kleine formaat bieden de meeste compacte fauteuils nog steeds een heerlijk comfort en een dosis gezelligheid. Net als hun grotere tegenhangers dus! Met compacte fauteuils kun je een heerlijk knus hoekje creëren, zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt. Genoeg reden om een compacte fauteuil in huis te zetten.