3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-06 Door: eLIVING

De leukste items voor op en aan het water

Heerlijke temperaturen en een strak blauwe lucht. Dit weer vraagt om een dagje op of aan het water! Gewapend met zonnebrand, een zonnebril en een handdoek kom je natuurlijk al heel ver. Maar wat zijn nu de leukste items voor op en aan het water? Wij hebben een lijstje gemaakt!

 

Fatboy parasol Miasun

De zon is harstikke fijn, maar een schaduwplekje op een hele zonnige dag misschien nog wel fijner! Met de Fatboy parasol Miasun heb je overal je schaduwplekje bij de hand. Perfect voor aan het zwembad, maar ook aan zee of bij een meertje is Miasun je beste vriend! Deze parasol heb je niet alleen in een mum van tijd opgezet, maar is ook nog lichtgewicht en compact. Met een gewicht van 1,2 kg neem je ‘m zo mee onder je arm of in een tas!
Fatboy parasol Stripesol en Sunshady


Dit is geen “ik-ga-naar-het-strand-en-neem-mee” parasol, maar juist een die je fijn in je tuin kunt parkeren. Met de standvastige voet en het gemakkelijke uit te vouwen treksysteem heb je de perfecte tuinparasol. Deze luxe toevluchtsoord is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met een bijpassende voet. Met de Fatboy parasol Stripesol of Sunshady heb je een heerlijk schaduwplekje bij het zwembad.

 

 

Fatboy Floatzac


Het leukste item voor op het water? Dat is toch wel de Fatboy Floatzac! Met deze zitzak lig je namelijk niet alleen heerlijk aan het water, maar ook op het water! Comfortabel loungen gegarandeerd. En wil je weer aan land? Met de verstelbare riemen trek je ‘m eenvoudig uit het water. De waterzitzak is uv-, water- en vlekbestendig. Wordt de Fatboy Floatzac deze zomer ook jouw nieuwe BBF (best floating friend)?

 

Fatboy hangmat Headdemock 

Zie jij jezelf hier ook al liggen? Heerlijk aan het water in deze hangmat voor twee personen! Met de Fatboy hangmat Headdemock heb je een zee van ruimte om heerlijk te loungen. De hangmat is verkrijgbaar in twee materialen en in heel veel verschillende kleurtjes. Ontdek snel of jouw favoriete kleur er tussen zit.

 

Fatboy Lamzac

Even door de lucht bewegen, afsluiten met het roll-en-lock systeem en je hebt een comfortabele ligplek aan het water. Do we need to say more? Oké, nog één fijne eigenschap dan. De Fatboy Lamzac is namelijk ook water-en vuilafstotend, dus geen zorgen als iemand onverwacht in het water springt en de waterdruppels om je oren vliegen.
 

Zuiver koelbox Be Cool

Als je dan heerlijk aan het water ligt, dan wil je toch het liefst een koud drankje erbij? De koelbox Be Cool van Zuiver rol je naar elke plek toe, zodat je in je tuin vanuit je luie hangmat, Floatzac of Lamzac de koude drankjes bij de hand hebt!