3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
12-02 Door: eLIVING

Deze wijnkasten maken jouw feest compleet

Je favoriete wijnen binnen handbereik en ook nog een stijlvol meubelstuk in je interieur? Een gouden combinatie als je het ons vraagt. Een wijnkast in je interieur is niet alleen handig tijdens een gezellig diner met familie of vrienden of tijdens een bankhang avondje, maar ook bij een feestje komt een wijnkast natuurlijk goed van pas! Met deze wijnkasten weet je zeker dat het een geslaagd feestje wordt.

 

Deze wijnkast laat niet met zich laat kisten


Met wijnkast Lico bepaal je zelf wanneer je jouw favoriete wijnen in het zicht zet. Deze unieke wijnkast heeft wat weg van een kist, maar zodra je ‘m openmaakt weet je wel beter. Met vijftien vakken voor flessen in het hoofdelement, drie brede vakken voor nog meer flessen in de deur en genoeg ruimte voor jou wijnglazen is dit een wijnkast van groot formaat. En vergeet natuurlijk de twee grote laden niet, waarmee je aan opbergruimte geen gebrek hebt. 


 

 

Met deze wijnkast ligt je wijn hoog en droog

Met wijnkast Travis ga je de hoogte in. Waar wacht je nog op? Leg ook jouw wijn hoog en droog in deze wijnkast met een hoogte van 180 centimeter. Travis is een echte blikvanger in huis en is gemaakt van MDF hout met walnoot fineer, het onderstel is gemaakt van staal en de geribbelde glazen in de deuren geven de kast nog meer charme. 

 

 

Een wijnkast voor echte Bourgondiërs

Wijnkast Vino is geïnspireerd op een vintage wijnkast uit Frankrijk. Met plek voor minstens vijftien flessen wijn is deze wijnkast perfecte wijnkast voor Bourgondiërs. Klaar om te genieten?


Deze wijnkast heeft plek voor 20 flessen

Heb jij ook een grote verzameling flessen thuis en kan een wijnkast voor jou niet groot genoeg zijn? Kijk dan eens naar wijnkast Cantor. Met plek voor 20 flessen en jouw mooiste wijnglazen is deze wijnkast zeker niet klein te noemen. Cantor is gemaakt van metaal en met zijn beige kleur past hij in vrijwel elk interieur.