3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-06 Door: eLIVING

De voordelen van een grote parasol

Als de zomer in volle gang is, dan genieten we massaal van de fijne temperaturen en lange dagen. Die zonnestralen zijn natuurlijk heerlijk, maar soms willen we toch even ontsnappen aan de zon én tegelijkertijd lekker buiten blijven. Een grote Fatboy parasol is dan alles wat we nodig hebben! Maar welke voordelen heeft deze grote parasol? 

 

Een schaduwplek in je tuin

Het belangrijkste voordeel van een parasol is natuurlijk een heerlijke schaduwplek in je tuin. En met de grote parasols van Fatboy creëer je genoeg schaduw voor je vrienden en familie. Geen zorgen dus dat iemand anders jouw schaduwplekje inpikt. Er is genoeg schaduw voor iedereen! De perfecte manier voor verkoeling en comfort op je terras of in je tuin.

 

 

Bescherming tegen UV-straling

Sommige parasols voorzien je tuin niet alleen van schaduw, maar beschermen je ook tegen de schadelijke Uv-straling van de zon. Zo ook de grote Fatboy Parasol Sunshady. Deze parasol heeft een UV-kwaliteit van 8 en een UPF bescherming van 50+. Dit houdt in dat deze parasol uitstekend beschermt tegen de Uv-straling van de zon. Een parasol met een UPF van 50+ houdt namelijk 97,5% tot 99% van de Uv-straling tegen! Zo kun je onbezorgd genieten in het zonnetje. Een ander fijne bijkomstigheid is dat de kleur van de parasol daarom ook heel lang mooi blijft. Lang leven een vrolijke en schaduwrijke toevluchtsoord.  

 

Een kantelbare parasol 


Als de zon draait kun je de hoek van de schaduw makkelijk aanpassen met de Fatboy parasol Sunshady. Deze parasol kantelt namelijk naar wee kanten, zodat je altijd optimaal inde schaduw zit. Zo hoef je nauwelijks van je plek af te komen als je buiten aan het eten, lezen of ontspannen bent.