3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
28-05 Door: eLIVING

Zomers geel in je tuin!

De zomer en de kleur geel gaan hand in hand en daardoor is de kleur geel ook zo perfect voor je tuin of balkon. Geel valt bovendien lekker op en is ook makkelijk te combineren met andere vrolijke kleuren. Een zomerse sfeer in je tuin kun je dan ook eenvoudig zelf creëren met een paar gele items! Daar word je toch vrolijk van?

   

Fatboy Parasol Stripesol 

Een heerlijk schaduwplekje tijdens de zonnige dagen is altijd welkom. Met de Fatboy Parasol Stripesol weet je zeker dat je lekker in de schaduw kunt zitten. De parasol heeft een breedte van 350 cm! De geel met wit gestreepte parasol combineert perfect met de geel gestreepte Fatboy Floatzac.
 
 
   

Fatboy Zitzak Original Floatzac

Het beste van twee werelden komt samen in de Fatboy zitzak Original Floatzac. Met deze zitzak kun je namelijk niet alleen langs het water loungen, maar ook op het water! Ben je gezegend met een zwembad in de tuin, dan is deze gestreepte gele Floatzac een echte must-have voor in de tuin. Deze vrolijke zitzak Floatzac kun je ook meenemen naar het dichtstbijzijnde meer of gewoon lekker naar het strand! Gegarandeerd dat je er comfortabel bij ligt! 
 
 
   

Fatboy Bistrotafel Toní Bistreau

In dit rijtje kan een vrolijke gele tafel natuurlijk niet ontbreken. De Fatboy bistrotafel Toní Bistreau is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is daardoor makkelijk te verplaatsen. De tafel is stapelbaar en de poten zijn verstelbaar. Hierdoor kun je de tafel ook op een onregelmatig oppervlak neerzetten. Toní is voorzien van een coating en is daardoor weerbestendig en ook de kleur verbleekt niet. 
 
 
   

Kartell Stoel Masters

Wil je een geel kunstwerk in je tuin of op je balkon? En waar je ook nog comfortabel op kunt zitten? Dan is Kartell stoel Masters wat voor jou! De stoel is gemaakt van polypropyleen en kan daardoor ook buiten gebruikt worden. Je kunt stoel Masters  in het geel ook combineren met andere kleuren! 
   

Fatboy Kruk Concrete Seat 

Een multifunctioneel blok met stijl. De Fatboy kruk Concrete Seat geel kun je als krukje gebruiken, maar ook als tafeltje, opstapkrukje of gebruik ‘m als opslagplaats voor je openhaardhout. Leuk om meerdere krukjes bij elkaar of naast elkaar te plaatsen. Wist je dat je de kruk ook kunt verzwaren door het krukje met zand of water te vullen? Jouw Croncrete Seat blijft dan mooi staan bij een harde windhoos. 
   

Fatboy hanglamp Bolleke

Lekker lang buiten zitten met sfeervolle verlichting? Fatboy hanglamp Bolleke zorgt voor een feestje binnen én buiten. Met een afstandsbediening bepaal je zelf de sterkte van het licht. Bolleke is draadloos en kun je makkelijk overal ophangen! 
   

Kartell Stoel Piuma

Nog een comfortabele gele Kartell stoel voor buiten. De stoel Piuma is gemaakt van ultralicht materiaal en weegt hij maximaal 2,2 kg. Laat je niet misleiden door de slanke lijnen en sierlijke armleuningen, want stoel Piuma zit zeer comfortabel!