3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-07 Door: eLIVING

DutchBone Class serie verkrijgbaar in nieuwe kleuren

DutchBone Class serie liefhebbers opgelet! Deze elegante serie met visgraatpatroon is nu ook verkrijgbaar in andere kleuren. Maar het zijn niet alleen de nieuwe kleuren die nieuw zijn. Er is meer! De Class serie heeft namelijk ook een nieuw familielid. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

 

DutchBone Class serie Brown


Als echte fan van de DutchBone Class serie weet je waarschijnlijk als geen ander hoe elegant deze serie is. De serie is herkenbaar aan een fantastisch visgraatpatroon en het antiek messing onderstel. In combinatie met het donkere hout krijgt de Class serie zelfs een chique tintje. Naast de bekende donkerbruine kleur is de Class familie nu niet in één, maar in twee nieuwe kleuren verkrijgbaar. Hieronder lees je welke kleuren dat zijn.

 

 

DutchBone Class serie Oak


Trok het visgraatpatroon op de Class serie jou direct aan, maar paste om een of andere redden de donker bruine kleur niet helemaal in je interieur? Dan is dit je kans! Elk lid van de DutchBone Class familie is nu namelijk ook verkrijgbaar met een ‘eiken’ afwerking. De ‘Oak’ variant van de Class serie is gemaakt van MDF met eikenhoutfineer en is afgewerkt met een eiken PU-coating. Het onderstel heeft daarnaast bij de ‘Oak’ variant geen messing afwerking, maar is voorzien van een zwarte poedercoating. Een perfecte match als je het ons vraagt! 


DutchBone Class serie Black


Bruin, eiken en dan kan zwart natuurlijk niet achterblijven! Goed nieuws dus voor de liefhebbers van zwarte meubels. Niet alleen is het MDF met fineer zwart gekleurd, maar ook het onderstel heeft een zwarte poedercoating. Zwarte meubels zijn makkelijk te combineren, zorgen voor extra contrast in je interieur en je kunt er echt een statement mee maken. Waar wacht je nog op?


 

Nieuw: DutchBone ronde tafel Class


De nieuwe kleuren waarin de Class serie verkrijgbaar is al een leuk nieuwtje, maar wist je dat deze serie ook een nieuw familielid heeft? Het nieuwste familielid van de Class serie is een prachtige ronde tafel met een diameter van 120 cm. Deze ronde tafel is alles wat je nodig hebt en meer. De andere meubels uit de Class serie zijn strak en modern, maar deze ronde tafel doorbreekt juist deze strakke lijnen. Een perfecte toevoeging aan deze elegante serie. En natuurlijk is ook dit pareltje verkrijgbaar in de kleuren ‘brown’,’oak’ en ‘black’. Voor welke kleur ga jij?