3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-04 Door: eLIVING

Decoreer je interieur met alles wat zomer ademt

Kun jij ook niet wachten op de zomer? En schreeuwt je huis om een dosis zomerse vibes? Decoreer je interieur met alles wat zomer ademt en haal buiten naar binnen. Hoe je dat doet? Dat ontdek je hier. Wij hebben de beste tips op een rijtje gezet om je interieur met de mooiste woonaccessoires om te toveren in een zonnig paradijs. 

 

Haal het licht naar binnen

Heerlijk dat zonnetje buiten, maar als je binnen zit is (zon)licht natuurlijk ook erg fijn. Tijdens het werken of studeren binnen is de hunkering naar zomer misschien nog wel veel groter! Met een groot raampartij haal je het licht van buiten gemakkelijk naar binnen. Het is dan ook een voor de hand liggende oplossing, maar deze oplossing is helaas niet zomaar voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je met woonaccessoires ook een trucje uithalen. Met een spiegel of een ander glimmende woonaccessoire kun je namelijk het (zon)licht de kamer in reflecteren. Combineer dit met een lichte muren en vloeren en je hebt de perfecte basis voor een interieur dat de zomer ademt!

 

Verwelkom de natuur in huis


De zomer staat in het teken van vrolijke bloeiende bloemen, dus waar wacht je nog op? Verwelkom de natuur in huis met een kleurrijke bos bloemen en combineer dit met een mooie vaas. Kies je voor een witte vaas met kleurrijke bloemen of ga je voor de ultieme flower power uitstraling en kies je voor een kleurrijke vaas? Wat je ook kiest: een vrolijke bos bloemen brengt altijd de zomerse sferen in huis. 

 

Speel met kleur 

Met spiegels en bloemen in vazen kom je al een heel eind voor een interieur met een zomerse vibe. Maar, wil je het helemaal goed aanpakken? Vergeet dan niet om met nog meer kleur te spelen! Alle woonaccessoires zijn hiervoor weggelegd, zoals sierkussens, plaids en andere decoratie. Het is een makkelijke manier om je interieur een zomerse boost te geven. Kies dan wel voor lichte en luchtige tinten, zoals zacht geel, hemelsblauw, zeegroen of pastel roze. Met deze kleuren roep je direct het zomerse gevoel op. 

 

Kies natuurlijke materialen

Versterk het zomerse gevoel in huis en kies voor natuurlijke materialen, zoals riet, rotan, bamboe en licht hout. Je kunt hierbij denken aan een jute vloerkleed, een handige opbergmand van riet of een klein hout bankje als multifunctioneel item. In een handomdraai haal je met deze accessoires de natuur in huis. 

Met kleurrijke woonaccessoires breng je dus moeiteloos de zomer naar binnen, dus laat die zomerse sferen maar komen.