3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-11 Door: eLIVING

Originele Sinterklaascadeaus voor volwassenen

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht naar originele Sinterklaascadeaus voor volwassenen?

De tijd van schoencadeautjes, surprises en pakjesavond is aangebroken en daar kunnen we soms best wat hulp bij gebruiken. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand anders of krijg je maar niets verzonnen voor op je eigen verlanglijstje? Stop dan snel met piekeren, want wij hebben de leukste interieurcadeautjes onder de € 25 voor je op een rijtje gezet.


       

Vaas Groove


Een van de populairste vazen van dit moment is toch wel deze vaas Groove gemaakt van klei. Een prachtige vaas van veraf, maar ook van dichtbij. De vaas is namelijk voorzien van een verbluffende structuur. Perfect voor op de eettafel of op de schoorsteen bij het vuur! Een leuk Sinterklaascadeau is niet altijd duur...
     

Handzeep Meraki


Deze handzeep staat leuk in de badkamer of in de keuken naast de kraan. En de geur? Die is helemaal niet te weerstaan. Het is natuurlijk de heerlijke handzeep van Meraki die biologisch is gecertificeerd. Heb jij deze handzeep al geprobeerd?
 
    

Wasmand 

Met dit cadeau kan de was toch niet meer misgaan? Deze wasmand met wasinstructies helpt je namelijk voortaan. De waszak is gemaakt van katoen, polyester en rayon en de binnenkant is met een PE-coating gelamineerd. Dit is toch een cadeau dat sowieso wordt gewaardeerd?
 
     

70's servies


Met dit vrolijke servies kun je de mooiste combinaties maken. Maar probeer met zoveel keuze niet in paniek te raken! Het 70's servies is met de hand afgewerkt en gemaakt van keramiek. Hierdoor is elk item uniek. Heb je uiteindelijk jouw favoriete kleuren bij elkaar? Dan heb je ook meteen je cadeautje klaar!

.
     

Kussen Tokyo


Ga je voor dit prachtige kussen met bloemenprint aan de voorkant? Dan weet je zeker dat deze ook echt op de bank beland. Afwisselen heb je ook zo gedaan. De abstracte print aan de andere kant is namelijk moeilijk te weerstaan. Het kussen is 35 bij 60 cm groot, dus je legt hem ook gemakkelijk op je schoot. 
     

Serveerplanken


Een serveerplank als cadeau doet het ook altijd goed. Leuk om in te pakken met wat kaas en eventueel wat zoet. Nu alleen nog een mooie strik eromheen en je bent klaar. Dat je de lekkernijen zelf wil opeten geeft misschien wel enig gevaar...
       

Cooper Cappie


Met de Cooper Cappie lampenkapjes maak je de Edison the Petit helemaal eigen. Een leuk cadeau om te geven, maar ook om te krijgen. Kun je niet kiezen welke variant je het leukste vindt? Kijk dan naar de kleuren in het interieur en kies een Cooper Cappie in dezelfde tint. 
 

  
 

Dienbladen



Een ander leuk cadeau is een messing dienblad met opstaande rand. Op de salontafel of eettafel staat hij bijvoorbeeld erg charmant.

 
 

Onderzetters

Voorkom vlekken op tafel met deze knappe onderzetters van natuurlijke materialen. Combinaties zoals hout en marmer zie je diverse malen. Ze zijn verpakt per vier. Meer lezen over deze onderzetters doe je hier

Sinterklaascadeaus voor kinderen waar je zelf ook blij van wordt? Lees dan 5x Sinterklaascadeaus voor kinderen