3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-09 Door: eLIVING

Tips voor ronde wanddecoratie

Rechte, strakke lijnen vormen vaak de basis van een interieur. Maar wist je dat deze lijnen makkelijk te doorbreken zijn? Dit doe je door bijvoorbeeld ronde vormen toe te voegen. Ronde vormen geven een speelse en zachte uitstraling aan je interieur!

 

Ronde vormen in een interieur

Er zijn verschillende manieren waarop je ronde vormen kunt toevoegen aan je interieur met rechte lijnen. Eerder schreven we al hoe je ronde vormen in huis toevoegt met bijvoorbeeld een ronde tafel of een rond vloerkleed. Maar je kunt natuurlijk ook op een subtiele manier ronde vormen toevoegen.


 

Ronde wanddecoratie

Heb je wel eens aan ronde wanddecoratie gedacht? Wanddecoratie vrolijkt niet alleen je muur op, maar eigenlijk je hele interieur! En als je kiest voor wanddecoratie met een ronde vorm, dan doorbreekt het op een speelse manier de strakke lijnen in huis. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

 

Wanddecoratie Mycene 

Deze stoere handgemaakte schalen geven je wand een speelse uitstraling. De schalen zijn gemaakt van papier maché, waardoor elk item uniek is in formaat en textuur. Wanddecoratie Mycene is perfect als set, maar ook afzonderlijk van elkaar kun je ze perfect combineren met andere soorten wanddecoratie. Heb jij al een plek in gedachte voor deze ronde wanddecoratie?


 

Wanddecoratie Tonga

Decoreer je huis met deze leuke manden! De manden zijn gemaakt van palmbladeren en hebben elk een uniek patroon. Wanddecoratie Tong is verkrijgbaar in verschillende maten en kan perfect met elkaar gecombineerd worden!


 

Andere ronde woondecoratie

Naast ronde wanddecoratie kun je natuurlijk ook voor andere soorten woondecoratie gaan met ronde vormen. Ronde spiegels zijn namelijk ook een goed alternatief om meer ronde vormen in je interieur te brengen. En wat dacht je van een ronde klok? Niet alleen praktisch, maar dus ook heel gezellig! Wil je ronde woondecoratie combineren met andere vormen? Ontdek dan ook 5 andere ideeën voor aan de wand