3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-10 Door: eLIVING

Praktisch en sfeervol: oplaadbare lampen

Van buiten in de tuin tot het park en verder. Deze oplaadbare lampen kun je overal mee naar toe nemen. Lekker draadloos! Maar als je dacht dat het bij buiten bleef, dan moeten we toch even wat rechtzetten. Oplaadbare lampen zijn namelijk allang niet meer alleen voor buiten. Nee, oplaadbare lampen zien we steeds vaker binnen in huis. En daar zijn we blij mee, want deze praktische lampen wil je natuurlijk ook gewoon in huis hebben staan.  

 

Laat je oplaadbare lamp elk hoekje van de kamer zien

 De oplaadbare lamp is toch wel iets waar ze vroeger alleen maar over konden dromen. Helemaal wanneer de zomer weer op haar einde was en de donkere dagen weer de hoek om kwamen kijken. Over hoeken gesproken, een oplaadbare lamp kun je dus in werkelijk elke hoek van je kamer neerzetten. De oplaadbare lamp laad je namelijk van te voren op en de plek waar je ‘m neerzet hoeft geen lichtaansluiting te hebben. Zeg maar dag tegen de donkere hoekjes in huis en hallo gezellig lichtpuntjes!

Niet alleen praktisch dus, maar ook een regelrechte sfeermaker. Met verlichting wordt het namelijk een stuk gezelliger in huis. Met oplaadbare lampen in huis hoef je dus ook geen vaste plek voor je verlichting te hebben. Zit je lekker comfortabel in je fauteuil met een goed boek en verplaats je daarna naar de werkkamer? Dan neem je gewoon je verlichting mee! Makkelijker dan dit wordt het niet. 

 

Oplaadbare en draadloze lampen voor buiten

Als je eenmaal een oplaadbare lamp hebt weten te bemachtigen, dan kun je al snel niet meer zonder. Eigenlijk kun je alle oplaadbare lampen binnen gebruiken - zolang deze bij je interieurstijl passen-, maar wil je een oplaadbare lamp ook buiten gebruiken? Check dan eerst even of de lamp watervast is, dan kan de lamp ook tegen een regenbuitje. Zijn de draadloze lampen niet watervast? Dan doe je er verstandig aan om de lampen naar binnen te halen.

  

Meer oplaadbare lampen

Deze knappe oplaadbare lampen voor binnen zijn perfect voor elke kamer. Of je nu verlichting in de slaapkamer, woonkamer of zelfs keuken nodig hebt: deze oplaadbare lampen zijn je beste vrienden! Voor welke oplaadbare lamp ga jij?