3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
04-07 Door: eLIVING

Maak ook een feestje van jouw tuin of balkon met de leukste Fatboy items

Tijdens deze zomerse dagen wil je natuurlijk het liefst elke dag buiten zitten. En als je dan toch buiten zit, waarom dan niet een feestje maken van jouw tuin of balkon?

Fatboy Tafellamp voor buiten


Wat dit Fatboy tafellampje zo leuk maakt, is dat je hem helemaal eigen kunt maken met de leuke Cooper Cappies. Inmiddels zijn er tientallen vrolijke Cappies met elk een uniek design, dus wie weet zit er ook een leuk Cappie bij voor jouw themafeest! Het tafellampje Edison The Petit is draadloos, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Gezellig op je feesttafel of langs het tuinpad, zodat je gasten de weg naar de tuin gemakkelijk kunnen vinden. De draadloze lamp heeft drie licht standen en kan jouw feestje van maar liefst 6 tot 24 uur licht voorzien. Een leuker sfeerlampje voor buiten bestaat er bijna niet!


Fatboy Kruk

Liever ook een aantal extra zitplaatsen in je tuin of op je feestje? Kijk dan eens naar de multifunctionele Fatboy kruk Concrete Seat. Deze leuke krukjes kunnen gebruikt worden als zitplaats, maar ook als bijzettafeltje, voetensteun, verhoging of als opslagplaats voor openhaardhout. Gebruik je het krukje als zitplaats? Combineer deze dan met het kussen Concrete Pillow voor nog meer comfort. Dit kussen is verkrijgbaar in allemaal vrolijke kleurtjes, dus ook hiervan wordt je tuin of balkon alleen nog maar feestelijker!

 
 

Fatboy vloerkleed

Een vloerkleed zorgt voor sfeer en gezelligheid in een interieur, maar wist je dat er ook speciale vloerkleden voor buiten bestaan? In de collectie van Fatboy vind je verschillende kleurrijke vloerkleden die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Hierdoor zijn deze vloerkleden ook perfect voor een picknick

 

Fatboy zitzak

Iedereen kent inmiddels wel de iconische zitzakken van Fatboy, maar wist je dat deze zitzak ook een outdoor variant heeft? En een Floatzac voor op het water? Ontdek hier alle Fatboy buitenzitzakken op een rij en maak een feestje van jouw tuin of balkon! 

 

Fatboy hangmat

Voor nog meer chill mogelijkheden zet je de Fatboyhangmat Headdemock neer! Met deze hangmat maak je gegarandeerd een feestje in de tuin. De hangmat is zo groot dat je hier gemakkelijk met twee personen in past (tot 150 kg) of lig lekker uitgebreid alleen in de hangmat!