3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-05 Door: eLiving

Waar verras jij jouw vader mee op Vaderdag?

Het is weer bijna Vaderdag. Tijd om je vader in het zonnetje te zetten en om hem een leuk én origineel cadeau te geven! Maar wat is een goed cadeau voor jouw vader? 
   

 Cadeautips voor Vaderdag

   

# Voor de levensgenieter

Is jouw vader een echte levensgenieter? Dan is een hangmat het ideale Vaderdag cadeau! Heerlijk om even helemaal te ontspannen! 

 

 

# Zet de drankjes maar koud!


Houdt jouw vader van heerlijk gekoelde drankjes? Dan wordt hij vast en zeker blij van een stijlvolle koelbox! Een super leuk item én nog handig ook! 
   

# Voor de wijnliefhebber

Een echte wijnliefhebber als vader? Kijk dan eens naar dit toffe industriële wijnrek van House Doctor! Geschikt voor 24 flessen wijn. Of ga voor een van de andere wijnrekken
 

 

 

 

# Voor de stoere vaders


Voor de stoere vaders is een stoer Vaderdag cadeau nodig. En als hij dan ook nog van een beetje ontspanning houdt, dan is een cognac kleurige fauteuil toch wel de perfecte combinatie! 
   

# Voor de boekenworm

Houdt jouw vader van lezen? En het liefst lekker buiten in de tuin of op de camping op een zomerse avond? Dan is de Fatboy lantaarn Lampie-on of tafellamp Edison The Petit het perfecte cadeau! Deze lampjes zijn draadloos en neem je overal mee naar toe!
   

# Voor de tuinliefhebber

Voor een echte tuinliefhebber mag een tuinkabouter natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van deze leuke tuinkabouter van Kartell? Als tafeltje, kruk of leuk decoratie item te gebruiken! 
   

# eLIVING digitale cadeaubon

Ben je er nog niet helemaal uit wat je aan jouw vader wilt geven voor Vaderdag? En houdt hij wel van een gezellig en stijlvol interieur? Geef hem dan onze digitale cadeaubon cadeau!